Advertentie

05 - What the font?! van Kuniichi Ashiya

op 19 maart 2021 door

Inleiding

Vanaf 27 februarii 2021 zal ik op deze spot regelmatig wat vertellen over de mangas die ik lees. Dat doe ik niet zomaar, in het wilde weg, maar ik volg drie kenners en iemand die door hen aan de hand wordt genomen door Mangaland. Aangezien ik zelf ook een absolute nitwit ben op dat gebied, sluit ik me graag bij hen aan. Mangasplaining wordt gemaakt Deb Aoki, David Brothers, Christopher Butcher en Chip Zdarsky, waarbij de drie eerstegenoemden de kenners zijn en Chip zich, net als ik, doot hen laat bijpraten.

What the font?! van Kuniichi Ashiya is de vijfde manga uit bovengenoemde podcastserie. Inmiddels heb ik mijn routine wel bepaald: eerst wat door de manga heen bladeren, zonder al (veel) te lezen, daarna podcast beluisteren en dan de hele manga lezen en dan tijdens het lezen, reacties hieronder opnemen. Als ik het boek uit heb, volgt, op deze pagina, nog een korte reactie.

Japanse blik op westerse fonts

e6d63e936d60afe11ab9e3ea9950e856.jpg
(leesrichting is... je weet het wel!)

Via deze link kom je op de blog van Mangasplaining waar je de bij dit boek behorende podcast kunt vinden. En meer! Want de podcast wordt ondersteund met afbeeldingen en verwijzingen naar ongeveer alles waar ze het met elkaar over hebben. Superhandig en -tof!Reacties op: 05 - What the font?! van Kuniichi Ashiya

Meer informatie

Gerelateerd

Lijsten

MangaSplaining

op 27 februari 2021 door Ellen IJzerman (prowisorio) 12 boeken 0 volgers 0 reacties
Gesponsorde boeken