Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Winnaar Hebban Proza Pitch seizoen 2016

op 09 januari 2017 door

Een bericht van gastheer Bart Gielen:

Het eerste deel van dit seizoen van Barts BoekenClub zit er alweer op. En wat was het geslaagd! Naast mooie gesprekken en heerlijke live muziek, hebben negen zeer uiteenlopende schrijvers hun boek gepromoot tijdens de Hebban Proza Pitch: hét podium voor jonge schrijvers. In de vorm van een elevator pitch brachten zij in twee minuten tijd hun boek of dichtbundel onder de aandacht van het publiek. En wederom was het een groot succes!

31cf7472a91a664666b73855cf2d8981.jpg

Want ook nu weer wisten de verschillende pitchers ons allemaal keer op keer te raken. We hebben genoten van mooie, grappige, bij wijlen zelfs hilarische, ontroerende, enthousiasmerende, spannende en stof-tot-nadenk-verhalen.

Mijn grote waardering dan ook voor hun inzet, hun gedrevenheid en bovenal hun durf! Tot 24 december 2016 kon er worden gestemd op de favoriete pitch, waarbij de winnaar of winnares hoofdgast is tijdens de zinderende finale van Barts BoekenClub op 31 mei 2017.

Lange tijd was het spannend wie deze editie van de Hebban Proza Pitch zou gaan winnen, maar uiteindelijk is er toch een winnares uit de bus gekomen: van harte gefeliciteerd Patty Wijnants-van Delft met haar pitch over de Drägan Duma Trilogie.Reacties op: Winnaar Hebban Proza Pitch seizoen 2016

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Patty van Delft

Patty van Delft

Patty van Delft is geboren en getogen in Den Haag. Na jarenlang voor de klas ges...