Advertentie

TBR Lovers vs. Haters Battle

op 14 februari 2020 door

Hoi lezers! Welkom terug bij onze readathon pagina. Het is bijna zover! Morgen begint de 24 uur readathon. Het start vanaf 12.00 op zaterdag en stopt om 12.00 op zondag. Zoals jullie weten hebben we twee teams; de Lovers met Sam als aanvoerder en de Haters met Dorien als aanvoerder. De regels zijn dan ook heel makkelijk! Je doet al mee als je één pagina leest en je leest zoveel je wilt. Elke pagina telt als een punt. De Lovers moeten wel iets lezen waarbij romantiek een grote rol speelt, waar de Haters iets lezen wat juist niet gefocust moet zijn op romantiek. We checken zo veel mogelijk met jullie in om te kijken wat de tussenstand is! Maar nu komt het belangrijkste: wat gaan we lezen?

Sam: Onmogelijk! Hoe moet ik één of twee boeken kiezen uit mijn hele TBR!? Outlander? Sarah J. Maas? Cassandra Clare? Zelfs Twilight??? Ik ga dan toch voor de Lux serie van Jennifer L. Armentrout. Ik moet nog Oblivion deel 3 lezen, die maar 180 pagina's is, dus dat gaat mij denk ik wel lukken. Dan wil ik ook nog proberen om Origin te lezen en ik kan echt niet wachten om verder te gaan in de serie. 374 pagina's dus dat ga ik zeker niet redden haha. De Oblivion delen zijn eigenlijk alles wat er is gebeurd in de vorige boeken maar dan vanaf iemand anders zijn perspectief, dus de afgelopen tijd heb ik niet veel nieuws gelezen. Ik ben echt benieuwd naar wat jullie gaan lezen! Meer contemporary? Of toch wel wat fantasy?

Wat gaan jullie lezen tijdens deze readathon? We zijn erg benieuwd! Laat het weten in de comments.Reacties op: TBR Lovers vs. Haters Battle

Meer informatie