Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Darkdawn Read-Along Café

op 21 oktober 2019 door

Het is zover! Na geduldig wachten hebben we eindelijk Darkdawn binnengekregen en kunnen we gaan starten met het Darkdawn Read-Along Café! Darkdawn is het laatste en langverwachte deel van de 'Nevernight Chronicles' van Jay Kristoff. Ben jij ook zo benieuwd? Lees dan gezellig met ons mee!

Eerder hebben we in het 'Nevernight Chronicles' Café al gekletst over de twee voorgaande delen. Nu is het tijd om het laatste deel samen te gaan lezen en te bespreken. Welke personages vind je leuk, wat vind je van het verhaaltempo, hoe bevallen de voetnoten... Alles kan in de discussie voorbijkomen!

Darkdawn heeft rond de 450 pagina’s en we willen de tijd nemen om het te bespreken (en te kunnen verwerken.. ja, wij verwachten wel weer schokkende dingen, haha). Hoeveel pagina’s zou je kunnen lezen per week? Laat het weten en we passen het leesschema erop aan!

Ons voorgestelde schema:
Week 1 Chapter 1 Brother t/m Chapter 16 Tempest (1 – 159) 
Week 2 Chapter 17 Departures t/m Chapter 29 Standing (161 – 296)
Week 3 Chapter 30 Cloud t/m Chapter 50 Silver (296 – 475)

Update: We beginnen maandag 28 oktober met lezen! Voor de eerste week staan de eerste 16 hoofdstukken op de planning. De discussie vindt hieronder in de reacties plaats :) 



Reacties op: Darkdawn Read-Along Café

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jay Kristoff

Jay Kristoff

Jay Kristoff (geboren 12 November 1973) is een Australische auteur van fantasy e...