Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Boekenblog

Reading the World away

Reading the World away

Welkom op 'Reading the World away', een boekenblog waar Saar verslag doet over de haar Reading Challenge, boeken die je zeker gelezen moet hebben, maar ook over lezen zelf!

Lezen is een manier om de wereld rondom je even te vergeten, maar vooral om door deze wereld (en vele anderen) te reizen. Lezen heeft ontzettend veel voordelen en ik vertel hier graag meer over deze fijne hobby. Als mama van twee jonge kinderen neem ik hen ook graag onder mijn hoede om de leesmicrobe door te geven. Hoe ik dat doe, daar zal je hier vast en zeker eens een artikeltje over terugvinden.

Saar, geboren in 1987 onder het sterrenbeeld Waterman, leest vooral literatuur, feelgood en non-fictie. Tussendoor vind ik het ook fijn om eens een thriller op te pakken. Daarnaast ben ik mama van Amélie (sinds 2017) en Emiel (sinds 2021). Over mijn kinderen en onze avonturen houd ik ook een persoonlijk blog bij: Hartvol Leven (hartvolleven.com)

Fijn dat je deze boekenblog bezoekt! Laat zeker een berichtje achter.

Lieve groetjes,
Saar

Eerdere berichten


Wij horen bij Reading the World away