Advertentie

Laat het Hebbanteam je recensie redigeren

op 14 november 2019 door

Update 14 november 2019: We maken een doorstart! Wie durft? 

-----

Op Hebban worden wekelijks circa 35 redactionele recensies geplaatst door een Hebbanteam van bijna 150 vrijwillige recensenten. Daarnaast worden er dagelijks ruim 50 lezersrecensies geplaatst, door de bezoekers van Hebban. Ook worden er elke dag tussen de 500 en 1000 sterwaarderingen gegeven.

Niet iedereen schrijft graag een recensie. De een vindt het niet zo nodig en krabbelt hoogstens wat steekwoorden in een leuk notitieboekje, de ander wil graag laten weten aan andere lezers hoe een boek beviel. Sommige lezers lezen liever recensies, maar schrijven ze niet. En een recensie schrijven hoeft ook helemaal niet om een boek volop te beleven. Maar wil je graag recensies leren schrijven, wil je er beter in worden of wil je gewoon graag dat iemand eens naar je recensie kijkt, dan kun je het Hebban recensententeam inschakelen.

Niet alleen behandelen we hier zo nu en dan een waardevolle recensietip, een veelvoorkomende valkuil of een absolute don't, ook kun jij je eigen recensie inleveren voor een redactieronde. Je krijgt dan feedback, advies voor een herschrijfronde en suggesties.

Ik wil graag feedback op mijn recensie!

Het werkt als volgt:

  • Je plaatst een recensie op Hebban (of hebt al eerder een recensie geplaatst)
  • Je plakt de link naar je Hebbanrecensie onder dit artikel en geeft eventueel aan waar je vaak moeite mee hebt
  • Het Hebbanteam behandelt de recensies in volgorde van aandragen
  • De recensies worden elk in een apart artikel van feedback voorzien en kunnen ook gebruikt worden voor een redactioneel artikel
  • Met de feedback kun je je recensie hier op Hebban herschrijven en bewerken als je wilt

Wie durft als eerste?Reacties op: Laat het Hebbanteam je recensie redigeren

Meer informatie