Ik ga naar Zweden en ik neem mee..

op 24 juni 2017 door

Al eerder schreef ik een blog over boeken voor mijn vakantie in Frankrijk, maar komende week ben ik in Zweden. Gelukkig noemde ik dat ook in betreffende blog, zodat ik niet onvoorbereid naar Helsingborg ga.

Nadat ik me afgelopen weken vooral in Amerika ophield en nog wat rondzwierf door Zuid Afrika en Duitsland, trok ik gisteren de stoute schoenen aan en ging op pad. Twee dagen voor het echte vertrek, besloot ik op verkenning te gaan en pakte De Chinees van Henning Mankell erbij om Zweden alvast te gaan verkennen.

Op zich heb ik de komende week niet veel tijd om te lezen, aangezien we met een ander stel gaan en daar ook gewoon wat te doen hebben, maar toch heb ik ook nog twee boeken van Stefan Ahnem op de e-reader gezet. Tenslotte wordt er niet echt mooi weer voorspeld en beter mee verlegen dan om verlegen.

Natuurlijk heb ik volgende week genoeg te doen. Natuurlijk wordt het reuze gezellig en kom ik amper toe aan lezen. Natuurlijk heb ik dus genoeg aan drie boeken, toch? Gelukkig heb ik eventueel nog meer boeken op de e-reader staan en neem ik mijn laptop mee, zodat er heel makkelijk nog meer eboeken aangeschaft kunnen worden.

De vraag kan natuurlijk ook zijn: wil ik wel over (enge) moorden lezen, die zich plaatsvinden in de stad waar ik op dat moment ben? We zullen het zien. Voorlopig sneeuwt het in De Chinees. Ik ga er toch van uit dat ik daarin geen herkenning vind. Regen is al erg genoeg, hoewel dat lekker leesweer is. Het lijkt me wel leuk om straten en plaatsen, misschien zelfs een café, te herkennen. Op naar Zweden.Reacties op: Ik ga naar Zweden en ik neem mee..

Gerelateerd