Overig

sPEAK, open podium voor schrijvers, auteurs, dichters, songwriters

sPEAK, open podium voor schrijvers, auteurs, dichters, songwriters

Open podium sPEAK: gratis entree en aanmelding.
UPDATE! Vanaf september 2015 geeft sPEAK ook een podium aan boekpresentaties (alle genres).
Er zijn per avond maximaal 25 podiumplaatsen beschikbaar voor boekpresentaties, songwriters, schrijvers, columnisten, woordkunstenaars en poëten.

Voordragen uit eigen werk, dat kan bij Cultuurpodium CAPSLOC, Capelle aan den IJssel. Een keer per maand barst daar los: het open podium voor schrijvers, dichters, songwriters, woordkunstenaars, jonge honden, ouwe rotten: sPEAK. Organisatie: Miranda de Haan. Alle genres en disciplines zijn welkom.
Entree is gratis, deelname ook, voor applaus mag gewerkt.
Songwriters kunnen aanspraak maken op sPEAKS MUZIKANS, waarbij de artiest maximaal twee nummers kan spelen. Een extra microfoon i.g.v. muzikale ondersteuning is aanwezig. Daarbij is het sPEAKs bedoeling dat de songwriter het publiek een inkijkje geeft in het ontstaan van de songtekst. De muzikans duurt maximaal tien minuten.
Ook BOEKPRESENTATIES zijn gratis. sPEAK richt daarbij op maximaal drie presentaties per avond. De auteur kan het publiek iets vertellen over het ontstaan van zijn/haar boek en een fragment voorlezen. Alle genres zijn welkom. Vanuit CAPSLOC is er een fotograaf aanwezig.
Aanmelden kan bij sPEAKs literair programmeur Miranda de Haan per mail via speak@capsloc.nl. Noem daarbij de datum/maand dat je een podiumplaats zou willen vullen inclusief een korte introductie van jezelf, en natuurlijk wat je schrijft.
Tot dan, tot sPEAK!

Bekijk de website

Eerdere berichten


 

Gesponsorde boeken