Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wat ben jij aan het lezen? #5

op 17 april 2020 door

Hoewel het erop lijkt dat we het ergste achter de rug hebben, zullen we nog wel een tijdje met het coronavirus en de gevolgen daarvan te maken hebben. Veel binnen zitten is nog steeds het advies. Voor lezers hoeft dat niet zo’n probleem te zijn, want zij kunnen zich tijdens een al dan niet intelligente lockdown met gemak vermaken. Want leesvoer genoeg, toch?

We zijn dan ook nog altijd heel benieuwd naar wat jullie aan het lezen zijn. Heb je een leuk verhaal over waarom je in een boek gestart bent? Is het een oude of een heel nieuwe thriller? Spat het bloed ervan af of is de spanning eerder onderhuids? Vertel ons alles wat je kwijt wilt over de boeken die je aan het lezen bent of gelezen hebt, wij zijn altijd in voor leuke nieuwtjes.

PS: Op 28 april worden de shortlists van de Gouden Strop en de Schaduwprijs bekend gemaakt. Naar goede gewoonte zullen wij de genomineerden boeken lezen en onze eigen winnaars kiezen. Doen jullie mee? Hou dan de eerste twee weken van de maand mei vrij! 



Reacties op: Wat ben jij aan het lezen? #5

Meer informatie