Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Welkom in ons Spannende Boeken Weken Café

op 31 mei 2019 door

Met de bekendmaking van de winnaars van de BookSpot Gouden Strop en de Schaduwprijs, werd het startschot gegeven van de Spannende Boeken Weken. Tijdens deze drie weken, van 1 tot en met 21 juni, staan spannende boeken centraal. In vele boekhandels worden evenementen georganiseerd. Bij besteding vanaf € 12,50 aan Nederlandstalige boeken krijg je het geschenk van de Spannende Boeken Weken, Dolores Dolly Poppedijn van Thomas Olde Heuvelt, cadeau. Als Thriller Club kunnen wij natuurlijk niet achterblijven en besteden ook wij aandacht aan dit thema. 

Na het succes van ons Tiendaags Thriller Café, openen we opnieuw een gezellige plek om met jullie te kletsen over spannende boeken. Het café zal dag en nacht geopend zijn, hoewel jullie tijdens de nachtelijke uren waarschijnlijk zelf even voor jullie natje en droogje moeten zorgen. Wij zorgen dat die klaar staan. Vanochtend is het eerste baksel de oven in gegaan, want wat is er leuker dan onder het genot van een kopje koffie (of thee uiteraard) met wat lekkers over ons favoriete onderwerp, boeken en dan vooral spannende natuurlijk, te kletsen. 

Wees welkom, pak een stoel, wat kan ik voor jullie inschenken? 

Groetjes,
Chantal, Evy, Greet, Jeanet, Joyce, Karina, Kees en Silvia 



Reacties op: Welkom in ons Spannende Boeken Weken Café

Meer informatie

Gerelateerd