Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Welkom in ons Tiendaags Thriller Café

op 20 februari 2020 door

We weten het al een tijdje: 21 februari (morgen dus!) gaat de Nederlandse Thriller Tiendaagse van start. De Crew zal ook dit jaar interessante artikelen en listmania’s verzorgen. Er lopen een aantal leesclubs met boeken van Nederlandstalige auteurs. Er verschijnen deze maand heel wat nieuwe Nederlandstalige titels. En wie weet welke verrassingen er nog opduiken. Hoe het ook zij, de thrillerauteurs uit ons eigen taalgebied zullen hun podium krijgen.

Wij openen daarom dit speciale hoekje, waarin we tien dagen lang uitsluitend over Nederlandstalige thrillers praten. Ons café is dag en nacht open (al zal de service in de nachtelijke uren iets minder zijn). Heb je een mening over een Nederlandse of Vlaamse auteur en zijn/haar boeken? Gooi het in de groep! Ben je een verschrikkelijk goed boek aan het lezen of ken je er een dat je niet meer loslaat? Laat het ons weten! Kom je gewoon langs om te genieten van alle tips? Ook goed! 

Jullie weten vast nog dat morgen de longlist van de Hebban Thriller Prijs bekend wordt gemaakt; elk half uur wordt er een titel vrijgegeven. Juryleden mogen voorlopig niet vertellen welke boeken ze lezen en al helemaal niet wat ze ervan vinden. Wel zijn we benieuwd of jullie al dan niet tevreden zijn met de vijftien genomineerde titels. Misschien is er wel iemand die ze allemaal gaat lezen?

Het is duidelijk, we zullen elkaar de komende dagen weer heel wat te vertellen hebben.

Welkom in het Tiendaags Thriller Café! 



Reacties op: Welkom in ons Tiendaags Thriller Café

Meer informatie