Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Welkom in ons Tiendaags Thriller Café

op 16 februari 2021 door

We kijken er al een tijdje met spanning naar uit en morgen is het eindelijk zover: de Nederlandse Thriller Tiendaagse gaat van start! Hopelijk weet de Crew ons te verrassen met een heleboel artikelen, listmania’s en leesclubs die allemaal één ding gemeen hebben: de Nederlandstalige auteurs en hun boeken. Ook het Thriller Café gaat de komende twee weken de Nederlandstalige toer op. Zo zullen we maar liefst drie blogs vol kleurrijke volgersduimpjes plaatsen.

Onze kletshoek #11 heeft vorige week zijn deuren geopend – daar kunnen jullie nog steeds terecht voor alles wat met thrillers te maken heeft – maar speciaal voor de Tiendaagse is er dit Tiendaags Thriller Café waar iedereen over Nederlandstalige boeken kan praten. Heb je een mening over een Nederlandse of Vlaamse auteur en zijn/haar boeken? Gooi het in de groep! Ben je een verschrikkelijk goed boek aan het lezen of ken je er een dat je niet meer loslaat? Laat het ons weten! Kom je gewoon langs om te genieten van alle tips? Ook goed :-)

Tijdens de Tiendaagse wordt de longlist van de Hebban Thrillerprijs bekendgemaakt. Wedden dat die vijftien genomineerden ook voer tot discussie geven? Misschien is er wel iemand die ze allemaal gaat lezen?

Het is duidelijk, we zullen elkaar de komende dagen weer heel wat te vertellen hebben.

Welkom in het Tiendaags Thriller Café!



Reacties op: Welkom in ons Tiendaags Thriller Café

Meer informatie