Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wil jij meewerken aan onze Spot?

op 17 februari 2018 door

Update 27 feb: Planning voor de buddyreads geplaatst! 

Update 22 feb: Heel fijn om te horen dat zo veel mensen een buddyread met ons willen doen! Onderaan deze blog heeft Greet een draadje BUDDY READS aangemaakt. Zouden alle geïnteresseerden daar een aantal titels willen voorstellen? Dan gaan we binnen de Thriller Club op zoek naar het meest geschikte leesmaatje voor iedereen. Laat even weten wanneer de titel er niet toe doet, dan duiken we zelf in onze leesstapels en doen jou een voorstel. Thanks! 

---

We zeiden het wel vaker in de loop van 2017: we zouden graag gastbijdragen van onze volgers plaatsen. We waren echter zo druk met het uitwerken van onze vaste rubrieken en het vorm geven van We Love Crime dat de plannen lange tijd niet concreet werden. Op 16 december was het dan zover. Volger Karin maakte de bedenking dat haar favoriete auteur maar weinig gelezen werd. Ze vertelde meteen welke boeken van hem ze het liefst gelezen had en wilde best wel eens weten wat wij van de man vonden. We konden uit haar woorden proeven dat ze eigenlijk wel een keer de spotlights op de auteur wilde richten. En dus bracht Greet Karin in contact met Evy. Waarom Evy? Dat wordt duidelijk wanneer in april hun verslag online komt.

In de maanden daarna (of eventueel al vanaf maart) zouden we graag meer gaan samenwerken met onze vrienden en volgers.

Heb jij een auteur waar je helemaal weg van bent en is hij of zij nog nauwelijks aan bod gekomen op We Love Crime? Heb jij een favoriete thriller? Heb je een interessant, grappig of ongelooflijk spannend verhaal te vertellen? Wil je samen met iemand van de Thriller Club een boek lezen en bespreken?

Laat het ons weten in een commentaar onder deze blog. Vertel in grote lijnen wat je in gedachten hebt en misschien gaan we jouw idee wel verder uitwerken. Ben je bang dat je niet creatief genoeg bent of er niet van overtuigd dat je goede teksten kunt schrijven? Geen nood, we helpen je en maken samen een prachtartikel! 

Tot binnenkort,
Chantal, Elly, Evy, Fany, Gert, Greet, Joyce, Karina, Kees en Silvia 



Reacties op: Wil jij meewerken aan onze Spot?

Meer informatie