Dossier

Thriller Magazine

Thriller Magazine


Thriller Magazine werd samengesteld door de Hebban Crew onder leiding van hoofdredacteur Sander Verheijen en thrillerspecialist Soraya Vink. Het magazine telt maar liefst 152 full colour pagina's vol spannende lees-, luister- en kijkinspiratie voor thrillerliefhebbers. In het magazine vind je onder andere interviews met Thomas Olde Heuvelt en Esther Verhoef, dossiers, leestips, recensies en de handige thrillerkalender voor de eerste helft van 2019 (voor zowel boeken als tv-series). Met het overzicht van alle spannende Nederlandse en Vlaamse televisieseries van de laatste 25 jaar en een dossier over seriepersonages is deze voorlopig eenmalige editie van Thriller Magazine een echt bewaarnummer.

Thriller Magazine wordt gepresenteerd en verkocht bij Scheltema tijdens De Nacht van het Spannende Boek. Vanaf eind februari is Thriller Magazine exclusief verkrijgbaar bij alle Libris boekhandels.

Uitgelichte berichten

Hebban Thriller Magazine exclusief verkrijgbaar bij Libris boekhandels

20 februari 2019

Vrijdag start de Nederlandse Thriller Tiendaagse met een spetterende kick-off bij Boekhandel Scheltema in Amsterdam tijdens de Nacht van het Spannende Boek. Hier wordt het Thriller Magazine officieel...

Wat kun je verwachten?

20 februari 2019 4 reacties

Thriller Magazine valt deze week bij je op de mat! Laat ons weten wat je ervan vindt en schrijf een recensie.

Eerdere berichten


Wij horen bij Thriller Magazine

Getipt door de redactie

 

Gesponsorde boeken