Advertentie

Hebban kondigt Thriller Magazine aan

op 22 december 2018 door

Ter gelegenheid van de vijfde editie van de populaire Nederlandse Thriller Tiendaagse op Hebban, stelt de Hebban Crew onder leiding van thrillerspecialisten Sander Verheijen en Soraya Vink een eenmalig magazine voor en door thrillerfans samen.

Thriller Magazine verschijnt rond 22 februari 2019 en telt maar liefst 152 full colour pagina's vol spannende lees-, luister- en kijkinspiratie voor thrillerliefhebbers. In het magazine vind je onder andere interviews, dossiers, leestips, recensies en de handige thrillerkalender voor de eerste helft van 2019 (voor zowel boeken als tv-series). Met het overzicht van alle spannende Nederlandse en Vlaamse televisieseries van de laatste 25 jaar en een dossier over seriepersonages is deze voorlopig eenmalige editie van Thriller Magazine een echt bewaarnummer. 

Natuurlijk wordt het Thriller Magazine ook verkocht bij Scheltema tijdens De Nacht van het Spannende Boek. Vanaf eind februari is het Thriller Magazine exclusief verkrijgbaar bij alle Libris boekhandels. Reacties op: Hebban kondigt Thriller Magazine aan

Gerelateerd

Over

Soraya Vink

Soraya Vink

Soraya Vink (1992) was redacteur bij Hebban en werkt nu als acquirerend redacteu...

Sander Verheijen

Sander Verheijen

Sander Verheijen (1974) is general manager en hoofdredacteur van Hebban.nl...