Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Dwaalspoor - Pjotr Vreeswijk

op 03 september 2017 door

Op 20 oktober 2017 verschijnt Dwaalspoor, de nieuwe actiethriller van Pjotr Vreeswijk.

Als Alex De Klerck, een ex-agent van de geheime Europese antiterreureenheid OPERATIONS, een onheilspellend en mysterieus bericht ontvangt, reist hij in allerijl naar Brussel.

Op hetzelfde moment komt er dertienduizend kilometer verderop een roestige oude dieseltrein in beweging, waarvan zowel de lading als de bestemming onbekend zijn.

Eenmaal in de Europese hoofdstad gearriveerd, lijkt voor Alex alles veranderd. Zijn oude werkgever keert zich tegen hem en als hij daarna ook wordt geconfronteerd met een brand met dodelijke afloop, neemt de voormalig geheimagent noodgedwongen contact op met zijn enige en laatste bondgenoot: computerexpert en oude vriendin Suzanne Boyle.

In een ultieme poging het bericht te ontcijferen, vraagt hij haar alle geschreven en ongeschreven regels te overtreden.

Wat hij niet weet, is dat daarmee de poort naar Europa wagenwijd wordt opengezet.

Een monsterlijk kwaad stroomt het continent binnen.

Pjotr Vreeswijk is politieman binnen de eenheid Den Haag en tot op de dag van vandaag nog steeds op straat te vinden. Zijn jarenlange ervaring als agent  in verschillende Haagse wijken is merkbaar in de razendsnelle actiescènes van Dwaalspoor.Reacties op: Dwaalspoor - Pjotr Vreeswijk

Meer informatie

Over

Pjotr Vreeswijk

Pjotr Vreeswijk

Schrijver van Masterplan. Komt in november bij LetterRijn uit.

Gesponsorde boeken