Uitgever

Moon Uitgevers

Moon Uitgevers

Kinderen komen vaak voor het eerst met boeken in aanraking wanneer ze voor het slapengaan worden voorgelezen. Oudere kinderen vinden het spannend om zelf stiekem onder de dekens te lezen bij het licht van de maan (en een zaklamp). De nacht is de tijd van dromen.
Moon maakt deze dromen waar. Moon geeft boeken van hoge kwaliteit uit voor kinderen en jongeren van alle leeftijden, van prentenboek en voorleesboek tot jeugdroman en cross-over roman, fictie en non-fictie, oorspronkelijk Nederlands en vertaald. Moon geeft boeken uit van auteurs als Manon Sikkel, Floortje Zwigtman, Daphne Deckers, Marianne Busser & Ron Schröder, Cassandra Clare, Sarah Dessen, Mel Wallis de Vries, Marlies Slegers, Kami Garcia, Khalid Boudou, Govert Schilling, Meg Rosoff, Richelle Mead, Pieter Feller & Natascha Stenvert en vele anderen.

Bekijk de website

Uitgelichte berichten

'Ongemerkt' van Kami Garcia is binnen!

01 april 2015

'Ongemerkt' van Kami Garcia is deel 2 in de serie Het Legioen en zo mogelijk zelfs nóg spannender dan het eerste deel.
Kennedy Waters leeft in een wereld waarin geesten geheimen bewaren en doden...

Literatour

23 maart 2015

Deze week is de Boekenweek voor jongeren: Literatour. Een perfecte aanleiding voor wat extra aandacht voor jeugdboeken, want gelukkig lezen middelbare scholieren nog steeds graag voor hun plezier....

De vier kaboutertjes in de lente

20 maart 2015

Het kan niet mooier: vandaag is de eerste dag van de lente én dit prachtige boek is net binnen: 'De vier kaboutertjes in de lente' van Marianne Busser & Ron Schröder.
Maartje, Joep, Johannes en...

Uitgeverij Moon koopt rechten opvolger 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft'

16 maart 2015

De Nederlandse rechten van Mag ich! Gar nicht!, het nieuwe prentenboek van Werner Holzwarth, zijn verkocht aan Uitgeverij Moon (Overamstel uitgevers).
Werner Holzwarth is auteur van het immens...

Eerdere berichten


Wij horen bij Moon Uitgevers

 

Gesponsorde boeken