Boekenblog

Van de wereld

Van de wereld

Leuk dat je komt kijken bij mijn boekenblog. Ik ben NicoleW, een veel- en alleslezer uit Rotterdam, waar ik woon met man, 3 zonen, 3 kippen, een hamster en een wisselend aantal guppen (en een sporadische slak in het aquarium...).

Van de wereld beschrijft goed hoe ik mij voel als ik een goed boek lees. Op de basisschool keek ik af en toe uit mijn boek op, om te ontdekken dat de klas al halverwege een schrijfles was. Ook op de middelbare school was ik één van de weinige die kon genieten van lezen voor de lijst. Letterlijk Van de wereld...

Mijn blog heet ook Van de wereld, omdat ik het tegenwoordig heel, heel fijn vindt om met boeken mijn begrip van de wereld om mij heen te vergroten. Reisboeken, historische boeken, biografieën, waargebeurde verhalen....ik verslind ze!

Nu de zonen weer wat ouder zijn heb ik het lezen weer volop ontdekt. In januari 2020 ben ik lid geworden van Hebban. Dit bracht mij zoveel inspiratie dat ik meer dan 100 boeken heb gelezen in 2020 en een WIL-lijst die al ruim de 1300 heeft gepasseerd. Zaken die ik nog nooit heb gedaan, doe ik nu: leesplanningen, online leesclubs, blogs schrijven. Ik ben er blij mee en hoop met deze blog iets van enthousiasme over te brengen op jullie. Tot lezens en schrijfs!

Eerdere berichten


 

Gesponsorde boeken