Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Meeting in Den Bosch 24/06

op 24 juni 2017 door

Weten jullie het nog? Op 18 maart sprak de Thriller Club van 10 voor het eerst dit jaar af in Den Bosch. Van onze supergezellige meeting hebben we toen natuurlijk een verslag gemaakt. Vandaag was het weer zover, plaats delict voor het smeden van onze snode plannen was ook deze keer Lunch- & Dinercafé van Puffelen in Den Bosch (en nee, wij worden niet betaald voor het maken van reclame).

Sinds vorige week telt onze Club van 10 met Evy, Tessa en Marianne drie nieuwe leden. Marianne kon zich nog vrijmaken voor vandaag en was van de partij, Evy en Tessa leren we volgende week kennen. Daar kijken we enorm naar uit. 

Na het voorstelrondje moest er ‘gewerkt’ worden: planning voor de rest van het jaar nog eens overlopen, een volgend duimpjesboek uitkiezen, vertellen over de lopende genre melanges, afspreken welke seriepersonages nog in de kijker gezet worden, enz… En werden er bij de vorige meeting maar liefst vijf blind dates vastgelegd, was dat er deze keer maar een: Kees kreeg een boek van Elly. Altijd leuk, dat uitpakmoment. 

Ondertussen hebben we natuurlijk heel lekker gegeten. Maar, ramp oh ramp, geen groepsfoto genomen! Dat maken we volgende keer helemaal goed, deze keer zullen jullie het moeten doen met een plaatje van de drie ‘achterblijvers’. Joyce, Fany en ikzelf (de fotograaf) hadden wel nog zin in een koffietje en iets zoets, wij willen wel elke week naar Den Bosch afzakken… 

545cc0b6257237a16a25b0bfaa997e0f.jpg

Natuurlijk was het vandaag ook Dag van de Vlaamse misdaadauteur. In de provincie Antwerpen werden verschillende signeersessies en andere events georganiseerd. Fany en ikzelf hadden nog vage plannen om in Schilde even bij Jan Van Der Cruysse langs te gaan. Helaas, we hadden daarvoor om half drie de meeting moeten verlaten en toen waren we echt nog niet uitgekletst. Die Bling Bling 2 zullen we dus op een ander moment moeten aanschaffen. Zijn jullie wel nog in het Antwerpse geraakt? We horen het graag. 

We Love Crime wenst jullie een heel fijn weekend,
Greet & co 



Reacties op: Meeting in Den Bosch 24/06

Meer informatie