Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Thrillers december 2017

op 01 december 2017 door

De laatste maand van het jaar 2017 is alweer aangebroken en het is overduidelijk dat het geen favoriete maand is om een boek uit te geven. Dertien thrillers worden er maar uitgebracht in de eerste vijftien dagen van december. Daarna begint het kerstreces en dat is juist een periode dat veel lezers vrij zijn en er eindelijk tijd is om lekker te lezen en nog een eindsprint te maken voor de Hebban Reading Challenge.

Evenals vorig jaar komt er in December weer een boek uit van Clive Cussler, De smokkelaar. Deel zeven in de serie met Isaac Bell. Vorig jaar hebben we de fans Karina en Mariska aan het woord gelaten over de auteur, lees hier.

Het debuut van de Britse Michelle Bell, Mijn zus, verschijnt op 3 December. Volgens de flaptekst een boek voor de fans van Clare Mackintosch en S.K. Tremayne. Het debuut wordt geroemd door zijn goede plot en setting. Het boek draait om Irini, ze is op haar vierde door haar ouders weggegeven aan een tante en haar zus bleef bij haar ouders. Dit heeft Irini nooit begrepen en het is tijd om op onderzoek uit te gaan en het contact met haar zus te versterken.

Greet Ilegems publiceert in December het tweede deel in haar YA Hybrid-serie, De kleur van het licht. Het debuutboek van de Vlaamse, Een nieuwe wereld, was direct een leesclub op Hebban. Op het thrillerfestival kregen 15 lezers hun boek en werd Greet aan de tand gevoeld. Het oordeel van de leesclub was dat het een debuut was met een potentieel en de Hebban-recensie van Marloes Otten beoordeelde het met vier sterren. Nu dus deel twee, volgens de flaptekst is het een fantasierijk verhaal over ‘zijn wie je bent’ en over ‘volhouden en dromen’. Ook wordt vermeld dat je het prima als standalone kunt lezen.

Van Hebban-bekende Raymond Rombout komt Rosià Montana uit. Deel drie rond de Gentse detective Arturo Dias. Samen met zijn dochter Sara heeft hij een detectivebureau. Ze worden door twee personen gevraagd onderzoek te doen naar een directeur van een bedrijf. Zowel zijn echtgenote als een advocaat vragen om zijn gangen na te gaan.

De complete lijst met releases vind je hier:

01-12 Driest - Dinie Bell
02-12 Alpengloed - Eva Linden
02-12 De kleur van het licht - Greet Ilegems
03-12 Mijn zus - Michelle Adams
05-12 De schutslootmoord - Edwin P.c. Zonneveld
05-12 De Japanner - Walter van Venrooij
05-12 Bulgaars labyrint - Jan Buruma
07-12 Rosià Montana - Raymond Rombout
08-12 Spanooghes queeste - Danny Chambaere
08-12 De smokkelaar - Clive Cussler
08-12 De roofvogel - Martijn van der Kooij
08-12 Soldaat Navette meldt zich - Ger Koreman
15-12 Een jaar later - William R. Forstchen

Welke release komt op jullie wil-ik-lezen plankje in December? 

Groetjes
Joyce

* Voor onze input maken we gebruik van de verwacht-sectie van Hebban, aangevuld met die informatie die we zelf tot onze beschikking hebben. Dit kan tot gevolg hebben dat we wel eens titels missen als de database door de uitgeverij niet up-to-date is gebracht. We hebben ervoor gekozen om heruitgaven niet op te nemen, omdat er voldoende nieuwe boeken verschijnen. Ook kan het gebeuren dat de releasedata verschoven worden, waardoor een boek niet op de genoemde datum beschikbaar is.



Reacties op: Thrillers december 2017

Meer informatie

Gerelateerd