Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Wanted: nieuwe leden voor de Thriller Club van 10!

op 18 mei 2017 door

Per direct zijn er twee plekken vrijgekomen in de Hebban Thriller Club van 10. Omdat we de naam niet willen veranderen naar 'Club van 8', sporen wij graag twee nieuwe leden op! Deze enthousiastelingen zijn actief in alles wat met spannende boeken te maken heeft en bloggen vol passie over thrillers uit binnen- en buitenland door middel van groepsrecensies, columns en listmania's. Ook krijg je de kans om aanwezig te zijn bij exclusieve evenementen met thrillerschrijvers en mee te doen aan edities van Hot or Not.

Ben jij ook een thrillerliefhebber en maak jij graag deel uit van een energieke club medelezers die samen aan We love Crime werkt en elkaar ook regelmatig ontmoet? Stuur dan een mail naar Soraya.Vink@hebban.nl met de volgende onderdelen:

  • Je Hebban schermnaam
  • Je volledige naam
  • Geboortedatum
  • Een motivatie waarin je uitlegt waarom jij een goede toevoeging aan de club bent
  • Hoeveel thrillers je ongeveer per maand leest


Let op: reageer voor 1 juni! Wie weet schuif jij in juni dan wel aan bij de volgende clubmeeting van de Hebban Thriller Club van 10.



Reacties op: Wanted: nieuwe leden voor de Thriller Club van 10!

Meer informatie