Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Winactie op Facebook

op 21 oktober 2017 door

Ruim een maand geleden is het inmiddels. Dat ook We Love Crime op Facebook te vinden is. Daar laten we onze volgers onder andere weten dat we een nieuw artikel op onze spot hebben geplaatst, maar kunnen dezelfde volgers via een poll ook stemmen wat ons volgende duimpjesboek gaat worden. Natuurlijk doen we meer dan dat. Volg ons om daarachter te komen. Uiteraard staat het je, als volger van onze FB-pagina, ook vrij om je mening over een door jou gelezen boek te geven. Of om andere criminele wetenswaardigheden met de groep te delen. Het komt er dus op neer dat wij er voor jullie zijn, maar jullie ook voor ons.

Heb jij ook een Facebook-account en volg je ons nog niet… dan is het nu je kans om dit te gaan doen. En natuurlijk mag je dan ook je thrillerlezende vrienden toevoegen. Volg je ons al en heb je vrienden die ook thrillerlezer zijn, voeg ze gerust toe.

Zodra we op Facebook het aantal van 250 volgers hebben bereikt, verloten we onder de juiste inzenders van de prijsvraag, die alleen op onze FB-pagina te vinden is, het boek Dagboek uit de rivier van Frederik Baas.

Blijf onze spot én Facebook in de gaten houden. Want op 28 oktober en 4 november 2017 zullen we ook nog een winactie houden.

Behalve op Facebook kun je ons trouwens ook op Twitter (@HebbanCrimevinden.

En onze collega-spots hebben ieder ook hun eigen Facebook-pagina:
- Young adult
- Literatuur
- Feelgood
- Science Fiction & Fantasy



Reacties op: Winactie op Facebook

Meer informatie

Gerelateerd