Club van Negen zoekt tiende Clublid!

op 10 maart 2017 door

De Hebban Club van Tien voor Fantasy en Sciencefiction bestaat inmiddels twee maanden. In die tijd schreven we al artikels over de favoriete boeken uit onze jeugd, de magische wereld van De Verborgen Universiteit van Natalie Koch, verfilmingen van fantasyboeken die op Netflix te vinden zijn en hoe je als sciencefiction- of fantasyfan toch de Landenchallenge af kan vinken en velden we over twee boeken (De man die de tijd meenam van Elan Mastai en Het vuur van de draak van Anthony Ryan) een Hot or Not-oordeel. Natuurlijk komen er nog veel meer artikels aan.

Volg jij onze pagina al een tijdje of heb je die pas net ontdekt, heb je er spijt van dat je de vorige keer niet gesolliciteerd hebt voor een plekje in deze Club of had je de vacature graag op tijd gezien, heb je alle artikels met plezier gelezen en zou je graag deel uitmaken van onze Club van Tien? Dan hebben we goed nieuws: dat kan! Er is namelijk een plek vrij gekomen.
 Hou jij net zo veel van het schrijven over boeken als van het lezen ervan? Heb jij een passie voor het fantastische genre? Denk je dat je perfect in onze groep past en wil jij van onze Club van Negen weer een Club van Tien maken? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wie zijn wij?
Onze Club van Tien is een diverse groep enthousiaste lezers van fantasy, sciencefiction en horror. We bedenken en schrijven artikels voor onze pagina We Love Fantasy. Soms werk je in je eentje aan een artikel, maar vaker werk je samen om tot een interessant en veelzijdig artikel te komen. Op dit moment werken we onder andere aan de artikelreeksen De Club van Toen, Magic Monday, In de ban van..., Undercover en Buitengewoon. Daarnaast plaatsen we veel losse artikels, waaronder thema-artikels naar aanleiding van Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag en de Boekenweek. Recenseren doen we ook: we werken mee aan Hot or Not-artikels waarbij een boek al vóór verschijnen beoordeeld wordt en schrijven samen duorecensies. Daarnaast kun je als lid van onze Club van Tien exclusieve evenementen van Hebban (onder andere meet & greets met auteurs en (voor-)vertoningen boekverfilmingen) bezoeken en daar een verslag over schrijven en krijg je voorrang bij inschrijvingen voor Buzz-acties en Hebban Leesclubs. Deze kun je zelfs gaan coördineren als je dat leuk vindt.


Wie zoeken we?

We zoeken iemand die van fantasy en/of sciencefiction houdt, die graag leest én daar graag over schrijft, die zijn/haar mening over een boek goed kan onderbouwen en die voor langere tijd met passie een plek wil bezetten in onze Club van Tien. Bij voorkeur ben je actief op sociale media en ben je bereid om Hebban en onze pagina daar te promoten. We behandelen inzendingen uit Nederland én België, maar houd er rekening mee dat Hebban geen reiskostenvergoeding kan bieden. Als je al ambassadeur of promotor van een uitgeverij bent of als je op een andere manier betrokken bent bij een uitgeverij dan heeft het geen zin om je aan te melden. Alleen als je aangeeft dat je daarmee zult stoppen wanneer je uitgekozen wordt voor de Club van Tien wordt je aanmelding alsnog behandeld.


Wat moet je doen als je bij onze Club wil?
Om in aanmerking te komen voor de plek in onze Club van Tien stuur je een mail naar vandaag@hebban.nl onder vermelding van 'Aanmelding SFF10'. In deze mail vertel je ons waarom je graag bij onze groep zou horen en waarom jij het ideale tiende lid bent. Laat ons weten waarover jij als lid van de Club van Tien graag een artikel zou schrijven of hoe je één van onze vaste rubrieken in zou vullen. Stuur als voorbeeld ook een (korte) uitwerking mee.
Zorg er daarnaast voor dat je Hebban-profiel goed gevuld is. Plaats een korte beschrijving van jezelf, zorg voor een foto en geef aan welke boeken je gelezen hebt, wat je aan het lezen bent en wat je wil lezen. Geef de boeken die je gelezen hebt sterrenwaarderingen en schrijf recensies over je favorieten (of minder favorieten). We stellen het ook op prijs als je reageert op artikels van de Hebbanredactie of van de andere Clubs van Tien.
Kende je Hebban nog niet maar word je ontzettend enthousiast van deze kans? Maak dan nú een account aan en laat zien waarom we jou moeten kiezen als tiende lid.


Je kunt tot en met vrijdag 31 maart solliciteren naar de vrijgekomen plek in onze Club van Tien. Ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en meld je aan. 
Misschien mogen we jou dan binnenkort verwelkomen als ons nieuwe tiende Clublid.


Heb je nog vragen? Stel ze onder dit artikel. Je krijgt altijd snel antwoord van één van ons.Reacties op: Club van Negen zoekt tiende Clublid!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Natalie Koch

Natalie Koch

Natalie Koch is musicoloog. Ze werkte als muziekjournalist en schreef toelichtingen bij concerten en cd’s. In 2006 debuteerde ze met de roman Streken. Tegenwoordig is zij verbonden aan het ...

Anthony Ryan

Anthony Ryan

Anthony Ryan (1970) werd geboren in Schotland, maar bracht het grootste deel van zijn leven door in Londen. Na een korte tijd als ambtenaar te hebben gewerkt, besloot hij schrijver te worden, en ...

Lijsten