Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De boekenkast van Renate

op 25 september 2017 door

Het is best lastig om een stukje schrijven over je boekenkast. Nu heb ik die natuurlijk wel, maar ik ben net verhuisd en ik moet het eigenlijk nog een beetje naar mijn zin maken, inmiddels is de boekenkast goed gevuld.
En ik ben gelijk tot de ontdekking gekomen dat er dan toch nog maar een kast van een grote Zweedse winkel bij moet komen.

0b733a6b9cc60045101e978ad75fc251.jpg

Eigenlijk zijn de boeken verspreid over mijn huis, zo staan in mijn buffetkast (waar al mijn souvenirs staan en mijn kleine uit de hand gelopen verzameling kerststalletjes) mijn gesigneerde boeken.
Zodat ik die altijd zie staan als ik een boek aan het lezen ben op de bank. Dat zijn ook de boeken die mij herinneren aan bijvoorbeeld het interview van Gill Paul en Catherine Banner, en zijn daarom ook leuke herinneringen.






In mijn logeerkamer staan 3 boekenkasten, waarvan er eigenlijk  1 echt vol staat met boeken, 1 vol met dvds en die andere kast staat vol met boeken die ik echt goed vond, waarvan ik dacht die geef ik een mooie plaats in mijn boekenkast met deurtjes.
Ook staat daar een groot deel van mijn kookboeken, disney dvds etc.
Hier staat ook mijn grote rietenstoel die ik vaak gebruik om  te lezen, iets wat straks ook echt gaat gebeuren! Maar zonder lamp in de logeerkamer valt dat nu nog niet mee, ik heb nog allemaal kleine klusjes die het straks de ultieme lees/ logeerkamer gaan maken.

4881903c1b6858f467a00b2861b0fc0f.jpg

2da3ffb7d240d1866d830501a476ac0c.jpg

In mijn echte boekenkast staat het een beetje ingedeeld op genre, zo staan onderin alle thrillers, en daarboven de feelgoodboeken/ romans, daarboven dan weer boeken over sport, muziek en biografieen.



Ook zwerft er altijd een stapeltje boeken bij mijn ouders thuis (naast hun laptop), waar ik altijd de recensies en andere stukjes op tik Ik weet niet of zij daar altijd blij mee zijn.
Zo hebben jullie een beetje een kijkje gekregen in mijn boekenkasten, voelde stiekem een beetje alsof ik meedeed met MTVcribs!



Zo zijn mijn boekenkasten weer heel anders dan die van Helma, Diana, Janneke, Marieke, Nathalie, Marleen en Sanne.
Het blijft toch altijd leuk om te zien hoe andere boekenkasten eruit zien!



Reacties op: De boekenkast van Renate

Meer informatie