Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Back2School Dag 6: Boeken om naar uit te kijken in oktober

op 03 september 2016 door

Het is vandaag alweer zaterdag en voor velen is de eerste schoolweek alweer voorbij! Het is heerlijk weekend en we kunnen weer even genieten van twee dagen vrij! Ben jij de eerste week goed doorgekomen? Afgelopen woensdag konden jullie al een lijstje met boeken vinden die in september verschijnen. Ook oktober is nog het begin van het nieuwe jaar en ook in die maand verschijnen er genoeg nieuwe boeken! Vandaag dus te gekke boeken die in de 10e maand van het jaar verschijnen! 

Geschreven door: Marleen

b7fee02fd329cd1b179a1413160ec955.pngIn oktober lanceert een gloednieuwe imprint 4 (!) vertaalde boeken. Young & Awesome, een YA-imprint van uitgeverij Leopold komt in oktober met vier YA-boeken, een reading journal, sokken, tote-bags en pennen! Die te gekke goodies laat ik vandaag even achterwege, maar de vier boeken ga ik zeker even noemen. Verdwenen, Sterrenstof, The Jewel en Diabolic verschijnen allemaal op 19 oktober en volgens de catalogus hebben de boeken allemaal een actieprijs van €14,99! Ben je benieuwd waar de boeken over gaan? Klik hier rechts voor meer informatie over de boeken. Wat een mooie covers hè? Die wil je toch het liefst allemaal in de kast hebben staan?! 

45cd393324f847c0c521718cf8b6b8da.pngIn oktober verschijnen er ook een aantal vervolgboeken van verschillende series! Jeey! Een tijdje geleden kon je onze Hot or Not van het boek Reboot van Amy Tintera al lezen en op 20 oktober verschijnt het vervolg, Rebel, al! Dit is het laatste deel van deze serie. In juni gingen een aantal van ons mee met de rondvaart in Amsterdam met Estelle Maskame ter ere van het verschijnen van haar boek Did I Mention I Love You?. Op onze page verscheen al een verslag en wij waren allemaal erg nieuwsgierig naar het boek. Ondertussen hebben wij de boeken gelezen en kunnen niet wachten op het volgende deel! (O) Gelukkig verschijnt deel 2, Did I Mention I Need You? al op 10 oktober! Yes! Ik heb het boek alvast gereserveerd! 

Voor de wat jongere lezers (maar ook voor oudere lezers zijn deze boeken geweldig) verschijnt er op 5 oktober alweer het 5e deel van de Geek Girl-serie van Holly Smale. Geek Girl bekent kleur verschijnt tegelijkertijd met een klein, dun boekje Geek Girl - Pakt uit! Dit kleine boekje is al te koop voor €2,50! 

1242b13ddced7a9c737264fc3103eaee.pngWas jij afgelopen april bij YALFEST? Dan heb jij vast Tom Ellen en Lucy Ivison gezien! In oktober verschijnt er een nieuw boek van deze twee auteurs, De never evers. Je kunt dit boek al op 15 oktober in huis halen! Blossom Books heeft de Nederlandse kaft nog niet onthuld dus jullie zullen het nog even met de Engelse kaft moeten doen.. ;) Ook verschijnt er een nieuw boek van Kiera Cass! Haar eerste boek, Siren, wordt eindelijk vertaald naar het Nederlands! Dit boek heeft, net als de Selectie, weer een prachtige kaft! Alleen daarom zou ik het boek al in huis halen. 

Er is ook een contemporary YA in aantocht, namelijk het boek van Jessica Winter, Tot je weer kunt ademen. Dit is een eerste deel in een serie en door de flaptekst ben ik erg benieuwd geworden naar dit boek. Dit boek verschijnt op 11 oktober. Het balseizoen is een ander debuut dat verschijnt in oktober. Het screenwriterskoppel Jonah Lisa en Stephen Dyer hebben dit boek verschenen en het lijkt een hilarisch boek te worden! Iedereen heeft wel eens behoefte aan hilariteit toch? 

Ook hier weer even een klein overzichtje met alle boeken die in oktober verschijnen:

Geek Girl - Bekent kleur van Holly Smale (4 oktober)
Geek Girl - Pakt uit! van Holly Smale (4 oktober)
Did I Mention I Need You? van Estelle Maskame (10 oktober)
Tot je weer kunt ademen van Jessica Winter (11 oktober)
Het balseizoen van Jonah Lisa Dyer & Stephen Dyer (11 oktober) 
Siren van Kiera Cass (14 oktober) 
De never evers van Tom Ellen & Lucy Ivison (15 oktober) 
Verdwenen van Tara Altebrando (19 oktober) 
The Diabolic van S.J. Kincaid (19 oktober) 
Sterrenstof van Krystal Sutherland (19 oktober) 
The Jewel van Amy Ewing (19 oktober) 
Rebel (Reboot #2) van Amy Tintera (20 oktober) 

Genoeg boeken om naar uit te kijken in oktober dus! Naar welke boeken kijk jij uit? 



Reacties op: Hebban Back2School Dag 6: Boeken om naar uit te kijken in oktober

Meer informatie

Gerelateerd