Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Valentine's special: Onze favoriete koppeltjes

op 14 februari 2017 door

Valentijnsdag een dag waarop stelletjes elkaar even extra laten zien hoeveel ze van elkaar houden. Of ze nu jong of oud zijn, er wordt iets speciaals gedaan of gegeven. Met al deze liefde in de lucht, is natuurlijk de vraag hoe onze favoriete Young Adult stelletjes die zouden vieren! Maar wat zijn onze favoriete koppeltjes? Pas wel op voor mogelijke spoilers!

ElkeAangezien mijn favoriete boeken geschreven zijn door schrijfster Richelle Mead is waarschijnlijk wel duidelijk uit wie mijn favoriete koppel bestaan. Rose en Dimitri natuurlijk! Wat ik zo mooi vond aan hun relatie, was dat het opbloeide door een aantal boeken heen. Het was heel erg leuk om koppige Rose en kalme Dimitri te zien clashen. Zij waren een perfecte match, en dat vond ik zo enorm tof. Ze zijn heel erg lief samen, maar ook echt super badass. Ze kunnen beiden goed vechten, maar waar zij koppig is en lef heeft, is hij kalm en mysterieus. Rose en Dimitri zijn op bepaalde manieren echt elkaars tegenpolen en vullen elkaar heel goed aan, maar aan de andere kant hebben ze ook dingen gemeen. Daarom vond ik hun relatie juist zo leuk en schattig, vooral wanneer Rose dan enorm koppig was en Dimitri dat niet toeliet. Ze balanceerden elkaar perfect. Mijn favoriete moment komt natuurlijk uit Shadow Kiss, waar ze uiteindelijk hun liefde voor elkaar toegeven. Toen sprong mijn fandomhartje even uit elkaar hoor ;). Rose en Dimitri zijn dus mijn ultieme boekkoppel! 

Audrey: Omdat Hof van Mist en Woede echt wel een mega dik boek was, heb ik helemaal geen moeite gehad om er door te komen. Vooral omdat de geweldige Rhysand een hele grote rol kreeg in het tweede deel van de reeks van Sarah J. Maas. Het is dus geen verrassing dat Feyre en Rhysand mijn favoriete koppeltje is. Die twee zijn onuitstaanbaar samen en dat maakt hun echt perfect! Ik ben helemaal weg van Rhysand humor en Feyre's koppigheid. Zij zijn voor mij dus echt wel de perfecte mix! (Ja, als je dat boek hebt gelezen, dan kun je dat vast en zeker wel beamen.)

Tinke: Mijn favoriete serie is de Selectie serie dus dat betekend maar 1 ding. Maxon en America! Het droomkoppel, want wie wilt er nou niet met Maxon? Wat ik zo mooi aan dit stelletje vind is de vriendschap die ze hadden en die uiteindelijk naar meer is gaan leiden. De manier hoe ze elkaar hebben gevonden vind ik zo bijzonder en indrukwekkend! Ze zijn zowel beste vrienden als perfecte liefdes match. Wie zou dat nou niet willen? En hoe ze uiteindelijk worden als ze ouder zijn, te lezen in de Prinses en de Kroon. Dat ze altijd aan elkaars zijde staan in goede tijden en slechte tijden! Het kan toch niet romantischer en hun kinderen zijn net als Maxon en America erg leuk!

Manon: Mijn favoriete koppel komt ook uit mijn favoriete serie. Mijn favoriete koppel is Malec oftwel Magnus en Alec uit de Kronieken van de onderwereld van Cassandra Clare. Magnus en Alec zijn bijpersonages in het verhaal over Clary en Jace. In ieder boek zie je de liefde tussen Magnus en Alec groeien. Magnus is een onstervelijke tovenaar en Alec is een stervelijke schaduwjager. Liefde tussen benedelingen en schaduwjagers worden niet op prijs gesteld en homosexuele relaties ook niet. Toch blijven Magnus en Alec voor hun liefde vechten en love always wins...

Wat vond je van onze selectie? Zat jou favoriete koppel er ook tussen? Laat het ons weten in de reacties!



Reacties op: Valentine's special: Onze favoriete koppeltjes

Meer informatie