Advertentie

Hebban Reading Challenge 2019 gewonnen

op 18 september 2019 door

Zo, ik ben lekker bezig met mijn leesuitdaging. Zoals je in deze blogpost op mijn WordPress-blog kunt lezen, had ik mij aangemeld voor de Hebban Reading Challenge 2019. Ik wilde 52 boeken lezen en dat is gelukt. Deze week heb ik mijn challenge afgerond en ook een boek extra gelezen. Natuurlijk blijf ik vrolijk verder lezen, want als boekenwurm doe ik dat nu eenmaal heel erg graag. Er is een reden dat ik Wendy's Boekenblog ben begonnen.

Voor de Reading Challenge had ik een aantal boeken op mijn leesplank gezet. Een deel daarvan heb ik inderdaad gelezen, maar er zijn ook nieuwe boeken bij gekomen. En de boeken die ik nog niet heb gelezen, komen deze herfst of winter of anders volgend jaar wel aan bod. Als ik in de tussentijd niet nog meer interessante boeken ontdek, want dan is er natuurlijk de kans dat ik die eerst ga lezen. Ik merk wel wat ik ga doen!

Hoe dan ook: ik heb de afgelopen maanden weer genoten van het lezen. Kijk maar naar het overzicht naast deze blogpost.

De rest van dit jaar en volgend jaar ga ik meer fictie en minder non-fictie lezen. In plaats van mij te laten vertellen hoe het leven werkt, zoals bij zelfhulpboeken toch vaak het geval is, wil ik juist wegdromen en mij laten inspireren door mooie verhalen en andere werelden. Dat wordt mijn nieuwe leesuitdaging! Reacties op: Hebban Reading Challenge 2019 gewonnen

Gerelateerd

Gesponsorde boeken