Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boeken die wij nog MOETEN lezen voor 2020.

op 11 december 2019 door

Hoi lezers! Vandaag iets heel belangrijks: de boeken die wij nog gelezen willen hebben voordat 2019 over is! Welke boeken willen jullie nog lezen voor 2020?

Sam: Ik heb nog wat challenges openstaan van ons challenge artikel! Since You've Been Gone voor een groene cover en eten op de cover, een eigen challenge. Dan Passenger en Wayfarer, voor de challenge van een boek dat te maken heeft met zee. Let it snow voor een fluffy contemporary, witte cover en natuurlijk bij het rijtje kerstboeken! The Afterlife of Holly Chase hoort daar ook bij. Op dit moment werk ik met plezier mijn weg door de Red Queen Serie waarbij ik bezig ben met King's Cage. Deze serie ga ik zeker voor het einde van het jaar nog aflezen want wat een topserie! Love it. Daarbij zitten dus nog War Storm en Broken Throne. (de cover daarvan :o). Ook lees ik het laatste boek van The Young Elites, genaamd The Midnight Star. Deze serie valt echt tegen helaas, wat vonden jullie ervan?  

Maartje: Ik ben nog bezig met een aantal challenges. Ik wil alle XXL challenges van Hebban afronden en daarvoor moet ik nog een favoriet van een crewlid lezen, namelijk De cirkel van Dave Eggers. Hieron ben ik net begonnen, dus dat gaat nog wel lukken dit jaar. Verder moet ik voor de Popsugar challenge op Goodreads nog een Choose your own adventure book lezen: Hiervoor heb ik een hele dunne staan van R.L. Stine, Avontuur in de tijd. Ook deed ik mee aan de challenge van Books ever after op Goodreads. Aan het begin van het jaar heb ik 19 boeken gekozen die ik echt wilde lezen dit jaar. En ondanks dat ik ruim 300 boeken heb gelezen, moet ik nog vier boeken van deze challenge: Ziener van zeven wateren van Juliet Marillier, De stad van de alchemist van Natalie Koch, Otherearth van Jason Segel en A gathering of shadows van V. E. Schwab. Ik ben nu bezig in The queen of nothing van Holly Black. Dit boek lezen we met ons café. En dan heb ik nog Woeste hoogten van Emily Brontë, School for good and evil van Soman Chainani en Herfst in Central Park van Aidan Donneley Rowley. Ook in deze boeken ben ik nog bezig. En eigenlijk wilde ik kerstboeken lezen. Dat gaat waarschijnlijk niet meer lukken dit jaar. 



Reacties op: Boeken die wij nog MOETEN lezen voor 2020.

Meer informatie

Gerelateerd