Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Back2School Dag 10: Leukste Schoolvrienden

op 07 september 2016 door

School is weer begonnen en waarschijnlijk ben je het nu al zat. Gelukkig is er altijd wel een lichte puntje in je leven, je vrienden. Daarom als laatste Back2School de leukste schoolvrienden! We kennen ze allemaal. Ze zijn vaak de beste vrienden van onze favoriete personages. Of misschien juist je favoriete personage. Ze staan altijd voor je klaar door dik en dun. Want vrienden ben je voor het leven.

Geschreven door: Tinke

c76bd3942213c3b3c4cdc51f9ccbab00.jpg

Ron Wemel, Harry Potter serie:

Deze roodharige is nou een echte vriend. Vanaf de dag dat ze elkaar kennen zijn ze al beste vrienden en gaan klaar voor elkaar, door dik en dun. Samen beleven ze de leukste en gevaarlijkste avonturen, maar blijven altijd elkaar steunen. Ruzieën kan altijd, maar desondanks een kleine ruzie blijven ze altijd bij elkaar. Dat zijn nu echt de beste vrienden. 

Hermelien Griffel, Harry Potter serie:

Ook Hermelien kan niet weg blijven uit dit lijstje. Ook al waren Harry en Hermelien niet meteen vrienden zoals Ron en Harry. Hermelien blijft toch één van de leukste schoolvrienden van de boekenwereld. Ze is er altijd voor Harry en Harry is er voor haar. Daarbij is Hermelien ook nog eens de perfecte schoolvriendin, omdat ze zo slim is. Zo heb je altijd iemand om hulp te vragen bij spreuken oefenen.

Ostin, Micheal Vey serie:

Deze serie is niet heel bekend en vooral voor het wat jongere publiek, maar desondanks is Ostin een hele goede vriend. Ostin, hoe geplaagd hij ook wordt door het feit dat hij dik is, is een coole gast. Zijn iq is hoog en zijn sociale skills laag desondanks helpt hij Micheal en bewaard zijn geheim. Alleen echt vrienden zijn zo loyaal.

Sam, I am number four serie:

Ook Sam mag niet missen uit dit lijstje. Sam is onze man. Niet alleen is zijn vader een topper, maar hij zelf ook. Geheimen houden kan die goed en Sam is gewoon een toffe vriend om te hebben. Die John en de andere loriën steunt.

Abby, Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld:

Abby is een echte vriendin. Geheime kan ze goed bewaren en ze snapt zelf Simon goed aangezien ze zelf anders is dan andere. Ik zou Abby ook wel als vriendin willen. 

Patrick, De belevenissen van een muurbloem:

Patrick vind ik zelf echt een toffe gast. Hij is misschien niet de slimste, maar hij zorgt wel goed voor z'n vrienden. En uiteindelijk geeft hij ze ook het vertrouwen door zijn geheim te vertellen. Patrick is echt een goede vriend die je graag in je vriendengroep wil. Een echte gangmaker.

Etienne St. Clair, Anna & the French kiss:

Etienne is zo'n leuke jongen. En om dan bevriend met Etienne te zijn lijkt mij echt fantastisch. Hij zou echt de knappe en stoere vriend kunnen zijn. En daarbij ook nog eens heel erg leuk en aardig. Etienne is wel een vriend die ik zou willen hebben.

Grayson Spencer, Silber serie:

Grayson mag wel een (duivelse) tweelingzus hebben. Grayson zelf is een goede jongen. Een vriend op wie je kunt rekenen en die je zou beschermen. Ook al moet hij daarvoor iemand midden in de nacht in elkaar slaan. Dat is nou echte vriendschap en een beetje liefde, maar daar is hij natuurlijk te mans voor ;).

Park, Eleanor & Park

Park is echt een schatje. Een jongen die ik wel als vriend zou willen hebben. Niet alleen is die aardig en leuk (en een aziaat), maar leent hij ook zijn spullen uit. Wat ik altijd een goede eigenschap vind. Samen delen samen spelen. Het geeft ook meteen een vertrouwelijke band. Daarom zou ik Park wel als vriend in mijn vriendengroep willen hebben. 

De laatste Back2School van dit jaar eindigd met een knaller en natuurlijk de laatste letter (S). Wij hopen dat jullie genoten hebben van alle artikelen! En wie zijn jouw favoriete schoolvrienden?



Reacties op: Hebban Back2School Dag 10: Leukste Schoolvrienden

Meer informatie

Gerelateerd