Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban Back2School Dag 3: Boeken om naar uit te kijken in september

op 31 augustus 2016 door

Het is alweer de derde dag van onze blogmarathon! Heb jij de verborgen letters in de vorige artikelen al gevonden? Sommige van jullie zijn deze week pas weer begonnen met school of studie en ik ben heel benieuwd hoe het met jullie gaat! Zelf begin ik morgen met gelijk een hele lange dus dat zal weer wennen worden! Gelukkg hebben we genoege om naar uit te kijken. Natuurlijk de komende dagen met elke dag een artikel, maar ook een heleboel boeken die volgende maand verschijnen! Kijk je mee?

Geschreven door: Marleen

September is de maand van het boek in het jaar van het boek. Het is ook niet zo gek dat er in die maand heel veel evenementen zijn! Tijdens deze maand komen er verschillende auteurs om over hun boeken te vertellen en zodat je je boeken kan laten signeren. Komende week verschijnt er nog een heel artikel over alle te gekke events die er binnenkort zijn, dus mis het niet. 

In september komen Jenny Han, Laure Eve en Lisa Williamsen naar Nederland. Van deze drie auteurs verschijnen in september drie boeken die je eventueel allemaal kan laten signeren op bijvoorbeeld YALFoort! 

87002aa99612e84803b311ae2d981289.png

Het vervolg op Aan alle jongens van wie ik hield heeft Ps. Ik hou nog steeds van je en verschijnt op 15 september bij Moon. Mocht je het eerste deel nog niet hebben gelezen dan heb je nog eventjes om dit fijne boek te kopen en te lezen zodat je Jenny alles kunt vragen bij een van de events waarbij ze aanwezig is! 

Laure Eve is een relatief onbekende auteur in Nederland, maar haar boek De Graces verschijnt in september bij Best of YA. Ook zij zal haar boeken signeren bij een aantal events. Het boek is maar € 10,00(!) dus voor de prijs kun je het natuurlijk niet laten!

Van Lisa Williamsen had ik nog nooit gehoord toen ik deze naam tussen de namen van YALFoort zag staan. Ik ben er dan ook nog maar kort geleden achtergekomen dat haar boek The art of being normal (in het Nederlands Wie is nou normaal?) ook in september verschijnt! (O) Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek en als het boek vanaf 19 september in de boekwinkels ligt ga ik hier zeker naar uitkijken! 

27c16b2de246e48fbcb8886de4cbcee6.png

Ook komen er verschillen de vervolgen op populaire boeken uit. Het vervolg Hoog verraad van Jennifer Lynn Barnes verschijnt op 12 september bij Best of YA dus we kunnen bijna weer genieten van de intriges uit Washington. Ook verschijnt er een tweede boek van M.G. Reyes, namelijk Aangeschoten (verschijnt op 27 september). En na een jaar wachten kunnen we morgen 1 september naar de winkel rennen voor het vervolg op Rode Koningin, Zwaard van Glas de populaire boeken van Victoria Aveyard! 

Van Nederlandse bodem verschijnt Vermist van de populaire thrillerauteur Helen Vreeswijk. Vanaf 5 september (dat is al bijna!) kun je dit boek in huis halen! 

7aacdf43b05cfe891fbef4867057cdd6.png

Ik heb nog drie boeken bewaard waar je in september ook zeker naar uit kan kijken! Op 6 september verschijnt het in Amerika immens populaire boek 54 minuten van Marieke Nijkamp (een schrijfster uit Hengelo!). Dat boek haalde daar de hitlijsten en ik ben erg benieuwd of dat hier in Nederland ook het geval zal zijn! 

Blossom Books heeft hun nieuwe pareltje Wink, Poppy en Midnight van April Genevieve Tucholke (hele mond vol, hè?) al via de sociale media aangekondigd en ik ben heel erg benieuwd naar dit boek! 'Elk verhaal heeft een held. Elk verhaal heeft een schurk. Elk verhaal heeft een geheim.' Dat maakt jou toch ook nieuwsgierig? Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten! Op 10 september moet dit boek in de winkel liggen! 

Wat jij niet ziet verschijnt eind september en 15 gelukkige lezers mochten dit boek al eerder lezen voor de Hebban Leesclub. Misschien zit jij daar wel bij! De rest van ons moet nog even wachten tot 28 september! Een boek over een blinde jongen, ik ben heel benieuwd! 

Om het overzicht even terug te halen staat hieronder nog even een lijstje in welke volgorde welke boeken nu precies verschijnen! 

Zwaard van Glas van Victoria Aveyard (1 september) 
De Graces van Laure Eve (5 september)
Vermist van Helen Vreeswijk (5 september) 
54 minuten van Marieke Nijkamp (6 september)
Wink, Poppy en Midnight van April Genevieve Tucholke (10 september)
Hoog verraad van Jennifer Lynn Barnes (12 september) 
Ps. Ik hou nog steeds van je van Jenny Han (15 september) 
Wie is nou normaal van Lisa Williamson (19 september)
Wat jij niet ziet van Eric Lindstrom (28 september

Naar welke boeken kijk jij uit? Je ziet ons morgen weer met onze vast Throwback Thursday, natuurlijk wel in stijl van Hebban YA Back2School! 



Reacties op: Hebban Back2School Dag 3: Boeken om naar uit te kijken in september

Meer informatie

Gerelateerd