Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

YA Summer Read-a-thon - Dag 2!

op 02 augustus 2016 door

Vandaag was alweer de tweede dag van de YA Summer Read-a-thon! Een dag waarin de deelnemers, maar ook wij allemaal, een heleboel hebben gelezen! Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte en ook vandaag doen we dat weer met een kort verslagje van de dag. 

Door: Marleen

Mijn dag: 

Ik heb vanmorgen eerst een beetje uitgeslapen en begon toen met volle moed aan mijn dag. Ik had een heleboel op mijn programma staan en wilde natuurlijk tussendoor zoveel mogelijk lezen! Helaas heb ik deze maand een paar hertentamens dus ik begon met studeren. Tussendoor checkte ik wat social mediakanalen en las ik wat blogjes. Natuurlijk te lang want hoe langer ik bezig zou zijn met leren, hoe minder tijd ik had om te lezen! Rond een uur of 12 gaf ik mezelf een korte pauze om verder te lezen in Hof van mist en woedvan Sarah J Maas. Die pauze werd uiteindelijk een break van ruim 1,5 uur. Oeps! Nadat ik met moeite mijn boek had weggelegd (heel erg lastig, want wat een toppertje!) heb ik wat foto's gemaakt (want ik ben gisteren mijn eigen blog begonnen en bij een eigen blog horen natuurlijk foto's!) en heb ik wat mailtjes verstuurd. Eigenlijk was ik van plan om verder te studeren, maar mijn boek lonkte teveel waardoor ik toch maar weer ben gaan lezen. Uiteindelijk heb ik twee uur lang heerlijk in de wereld van Feyre gezeten! Ik denk dat ik na het eten mijn boek maar eens uit ga lezen! 

Morgen zal ik in de trein dan hopelijk verder gaan in Rebel van Julie Kagawa. In dit boek ben ik al begonnen maar door allerlei druktes en natuurlijk Hof van mist en woede ben ik hier niet meer aan toegekomen. 

Fotochallenge

Zoals Iris gisteren al vertelde hebben we elke dag ook een fotochallenge! De challenge van gisteren was 'Maak een foto van een boek met een badass vrouwelijk hoofdpersoon!' We kregen helaas niet heel veel inzendingen, maar Lisa (@MinnemaLisa) heeft met haar foto van Alice in Wonderland de eer van deze challenge gewonnen! 

CoyKbXCWYAU2UR5.jpg

Natuurlijk hebben we ook vandaag weer een nieuwe challenge en dat is: 'Deel een quote uit jouw favoriete boek!' Dit mag een quote zijn die je zelf hebt geschreven (natuurlijk wel uit een bestaand boek) of die je van internet (bijv. Pinterest) hebt gehaald! Deel deze quote hieronder in de comments of natuurlijk op Twitter met de #YASummerreadathon en vergeet ons niet te taggen! 

Geniet nog even van jullie avond met hopelijk veel leestijd en tot morgen! 



Reacties op: YA Summer Read-a-thon - Dag 2!

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas

Sarah J. Maas maakte als zestienjarige blogger al furore op FictionPress, waar z...

Julie Kagawa

Julie Kagawa

Julie Kagawa is de internationale bestsellerauteur van bekende Young Adult-serie...