Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

YA summer read-a-thon - dag 4

op 04 augustus 2016 door

Het is alweer de vierde dag van de read-a-thon, wat betekent dat de week er bijna opzit. Wij zijn nog keihard aan het lezen om onze challenges te volbrengen. Elke dag geven wij jullie een kort verslagje van hoe onze dag is gegaan. Hier dus het vierde verslagje.

Door: Iris

Vandaag was dus de vierde dag. Voor mij de slechste leesdag van de read-a-thon tot nu. De koperen Vuist is het derde boek dat ik tijdens de read-a-thon lees en ik kom er niet echt doorheen. Gisteren heb ik Anna & de French Kiss uitgelezen. Ik vond het een fantastisch boek en heb er heel erg van genoten! Daarna ben ik begonnen in De koperen Vuist het tweede deel van De Ijzerproef. Zoals jullie in het eerste verslag van deze week hebben kunnen lezen vond ik het eerste deel niet heel fantastisch. Ik ben nog niet zo heel ver in het boek, maar ik vind het niet echt zo heel leuk.

Anna & de French Kiss gaat over Anna die door haar vader naar Parijs wordt gestuurd om daar haar school af te maken. Ze vindt het helemaal niet leuk en wil gewoon in Atlanta blijven om haar school af te maken met de mensen die ze kent. In Parijs woont ze naast Meredith, die vraagt of ze samen met haar vrienden wil ontbijten. Één van Meredith's vrienden is Étienne en Anna raakt in de war met haar gevoelens, want eigenlijkt vindt ze een jongen leuk die in Atlanta woont.

56dcafc92f467d56d512c43112ffe6e1.png63672bd68a8d5aa24c0c25526766e0e9.jpg

De vierde fotochallenge is: "Maak een foto van een boek wat je doet denken aan de zomer"

Veel succes met de challenge en veel succes met lezen! en vergeet niet foto's en tweets te delen onder de hashtag #YAsummerreadathon !



Reacties op: YA summer read-a-thon - dag 4

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Holly Black

Holly Black

Holly Black (1971) is een Amerikaanse bestsellerauteur van fantasyverhalen ...

Cassandra Clare

Cassandra Clare

Cassandra Clare is het pseudoniem van de Amerikaanse bestsellerauteur Judit...

Stephanie Perkins

Stephanie Perkins

Stephanie Perkins is een Amerikaanse auteur van YA-romans. Ze werkte eerder als ...