Advertentie

Relax de zomer in: lees je met ons mee?

op 21 juni 2020 door

2020: Een jaar om nooit meer te vergeten! Covid-19 zal heel ons jaar bepaald hebben. We werden gescheiden van onze familie en vrienden, maar gelukkig hadden wij boekwormen onze boeken om onze toevlucht toe te nemen en om alles rond ons heen te vergeten. 

En wie anders dan Lucinda Riley kan ons het best meenemen in het heden en verleden. Daarom leek het ons leuk om van juli en augustus twee meeleesmaanden te maken met haar de boeken. 

- door Lizzie -

Wat houdt zo'n lees je mee-maand nu precies in? Heel simpel. Iedereen leest een boek naar keuze van Lucinda Riley en praat erover in dit meeleescafé.

Helma, Diana en Lizzie praten gezellig mee met jullie en zijn de bardames van dienst. We letten wel op met spoilers, zodat we het niet verpesten voor de lezers die nog aan een boek moeten beginnen of nog niet zover gevorderd zijn. Natuurlijk is iedereen ook welkom om gewoon even een praatje te maken of zijn ei kwijt te kunnen. We zorgen voor de nodige verkoeling en versnaperingen. 

Klinkt dit als muziek in jullie oren? Dan verwelkomen wij jullie graag in ons meeleescafé en gaan we relax de zomer in met Lucinda Riley.

Welk boek komt of staat al een tijdje op jullie verlanglijstje en ga je zeker deze zomer lezen? Laat het ons hieronder weten.Reacties op: Relax de zomer in: lees je met ons mee?

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley schreef op haar vierentwintigste haar eerste roman. De boeken van ...