Advertentie

Startpagina boekenblog

Terug naar de startpagina

Jouw Hebban Boekenblog uitgelicht?

Heb jij een goedlopende Hebban Boekenblog van minstens drie maanden oud, met minimaal 100 volgers en met wekelijks nieuwe, leuke en goed verzorgde artikelen? Dan kunnen jouw artikelen ook een plekje krijgen op het Hebban 'Door lezers'-kanaal. Denk je dat jouw Hebban Boekenblog er klaar voor is?

Mail dan naar vandaag@hebban.nl en vertel waarom jouw artikelen een plek verdienen in het Door lezers-kanaal.

Een eigen Hebban Boekenblog

Lijkt je dit een geweldig idee, maar héb je nog geen eigen boekenblog, start dan nu nog je eigen Hebban Boekenblog. We helpen je bij het opzetten van je boekenblog, hebben prachtige banners voor je, geven je tips en inspiratie en staan je met hulp en advies ter zijde. Maar je boekenblog is verder helemaal van jou en jij bepaalt waar je over schrijft. De Hebban boekenblog gaat je eigen stukje Hebban worden. Een Hebban Boekenblog is erg makkelijk en je belandt direct midden in een enorme groep lezers. Bovendien heb je de beschikking over de hele boeken- en auteursdatabase van Hebban.

Hoe kom ik aan een eigen boekenblog?
We hebben het erg makkelijk voor je gemaakt. Je hoeft alleen maar een formulier in te vullen. Wij bouwen daarna je blog voor je en geven je een seintje als hij klaar is. Dan kun jij aan de gang. Wat gaan we allemaal vragen in het formulier?

Start je eigen boekenblog!

Je kunt de nieuwste Hebban Spots hier vinden, bekijken en volgen. De meest recente artikelen in blogs en spots (inclusief leesclubs, fanpages etc) vind je hier. Heb je vragen over een Hebban Boekenblog, gebruik dan het contactformulier.