Advertentie

Startpagina ebooks

Terug naar de startpagina

De populairste pagina's voor ebooklezers op Hebban: 
Ebooks onder € 5 | In prijs verlaagde ebooks | Jouw ebookvoordeel 

Ebook voordeel

E-books prijzig? Ja, als je niet weet waar de aanbiedingen zijn betaal je zo de hoofdprijs. Hebban zet alle boeken die recent en/of tijdelijk in prijs zijn verlaagd voor je op een rijtje.

Ebook prijs alerts

Hebban scant dagelijks de belangrijkste ebookaanbieders en kijkt naar je 'Wil ik lezen'-boekenplank. Je ontvangt een alert wanneer een van deze boeken in prijs is verlaagd. Zorg dat je in je profiel de Ebook prijsalerts nieuwsbrief aangevinkt hebt, dan mis je nooit meer een aanbieding van boeken die jij graag wilt lezen. Zorg er dus ook voor dat je Wil ik lezen-plank gevuld is, hou hem goed bij als je optimaal van deze handige service gebruik wilt maken!

Goedkope ebooks onder 5 euro

Wil je even lekker shoppen tussen de goedkopere ebooks? Wij helpen je met een actueel overzicht van alle ebooks die onder 5 euro te koop zijn. Kom dus regelmatig even een kijkje nemen bij de aanbiedingen!

Handig om te weten

Het lezen van ebooks
Een ereader is speciaal gemaakt voor het lezen van epubs. Niet iedereen weet dat je op andere apparaten ook prima epubs kunt lezen. Voor het lezen van een epub op computer, telefoon, tablet of laptop is een epub-lezer nodig. Er zijn diverse gratis programma's te vinden op internet. Google op 'epub lezen op computer'. Meer tips & tricks en antwoorden op vragen vind je hier.

Ebooks en de wet
Voor een via Hebban gekregen ebook, voor een winactie, leesclub, buzz, recensie of andere gelegenheid, gelden deze actievoorwaarden. Het verspreiden en delen van ebooks is wettelijk verboden. Het aanbieden van of bespreken van duidelijk illegale ebooks is niet toegestaan op Hebban.