Gevonden bij de kringloopwinkel?

Desirée

18-11-2018 35 reacties
Welke boeken heb jij gevonden bij de kringloopwinkel?

Eigenlijk ben ik nooit een lezer geweest. Maar toen ik laatst bij een kringloopwinkel was dacht ik dat het goed zou zijn, als ik het weer eens een poging zou geven. Geen idee waar te beginnen; thriller, roman, fantasy? 

Ik koos voor het boek De tuin van de samoerai van Gail Tsukiyama. Het kostte maar €1,40! De titel en omschrijving spraken mij aan omdat ik Japanse cultuur ontzettend interessant vind. Het bleek een prachtig boek en toen het uit was wilde ik direct nóg een boek lezen. 

Gisteren ben ik dus weer naar een kringloopwinkel geweest, en heb ik een paar boeken uitgezocht. 
Voor in totaal maar €3,- kocht ik: De virtuoos van Margriet de Moor, Een schitterend gebrek van Arthur Japin, Christiane F. - verslag van een junkie en De nieuwe man van Thomas Rosenboom. 

Aan de eerste van die vier ben ik begonnen. Ik vind het verhaal tot nu toe minder mooi dan het vorige boek dat ik las, maar ik vermaak me er toch zeker wel mee. Het lijkt erop dat ik een nieuwe hobby gevonden heb! :D


Welke boeken heb jij gevonden bij de kringloopwinkel? Waar let je dan zoal op, waar kies je ze op uit? En, zijn er boeken tussen geweest die je kan aanraden?
Plaats een nieuwe opmerking

Reacties op: Gevonden bij de kringloopwinkel?