Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Het verloren labyrint

Twee tijden, twee vrouwen, één noodlot… Kunnen ze beschermen wat hun lief is? Juli 2005. Bij archeologische opgravingen aan de voet van de Pyreneeën ontdekt Alice Tanner twee eeuwenoude skeletten. Het zijn niet alleen de oude botten die haar een onprettig gevoel geven, de gehele tombe straalt een overweldigende, kwaadaardige sfeer uit. Als de politie zich met de vondst gaat bemoeien, besluit Alice om op eigen houtje naspeuringen te doen en stuit ze op zeer merkwaardige zaken... Juli 1209. Aan de vooravond van de kruistocht die de Languedoc uit elkaar zal rijten, krijgt de zestienjarige Alaïs een mysterieus boek van haar vader. Hoewel Alaïs de vreemde woorden en symbolen niet begrijpt, beseft ze dat het haar lotsbestemming is om dit geheim tegen elke prijs, hoe hoog ook, te beschermen..

Toon details

Recensies (47)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Het verloren labyrint het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Het verloren labyrint

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.