Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Water voor de olifanten

Een 94-jarige man kijkt vanuit het bejaardentehuis terug op zijn leven: Wanneer zijn ouders in de jaren dertig bij een ongeluk om het leven komen en hem berooid achterlaten, vlucht Jacob Jankowski door op een langsrijdende trein te springen. En zo belandt hij bij een derderangs rondreizend circus. Hij neemt de verzorging op zich van Rosie, de olifant die door de circusdirecteur is binnengehaald als de nieuwe attractie die het circus voor de ondergang moet behoeden. Dan leert Jacob Marlena kennen, de betoverend mooie ster van het paardennummer – en de echtgenote van August, de charismatische, maar wrede dierentrainer. Jacob komt klem te zitten tussen zijn liefde voor Marlena en zijn wens te worden opgenomen in de familie van circusartiesten, en kan alleen gered worden door een moorddadig geheim dat de circustent doet instorten.

Toon details

Recensies (48)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Water voor de olifanten het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Water voor de olifanten

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.