Hoeveel boeken ga jij lezen in 2019?

Naar de Reading Challenge 2016 | 2017 | 2018| 2019
7.278

Deelnemers
105.052

Boeken gelezen
341

Challenges volbracht

Doe mee met de Hebban Reading Challenge

Wil je in 2019 eindelijk weer meer boeken lezen, doe dan mee met de Hebban Reading Challenge en daar jezelf uit een mooi leesdoel te halen. Kies het aantal boeken dat je in 2019 wilt lezen en denk eraan, het is allemaal voor het plezier, dit is geen wedstrijdje met anderen. 

Een Hebban Reading Challenge is alleen maar heel erg leuk, omdat...

  • je een geweldig excuus hebt om de hele tijd over boeken te praten.
  • je het perfecte argument hebt om te zeggen 'nu even niet, ik moet lezen van Hebban!'.
  • je dankzij het thema en de af te vinken lijst nieuwe genres, boeken en auteurs ontdekt.
  • je andere lezers onvermoeibaar boeken mag aanraden.
  • je eindeloze leestips ontvangt van anderen.
  • Hebban je het hele jaar door inspireert met artikelen en listmania's én giveaways organiseert.

 

Bezoek het Hebban Reading Challenge 2019-kanaal

of ga direct naar de antwoorden op veelgestelde vragen

2019

De Hebban Reading Challenge 2019 is van start gegaan. Stel je leesdoel in en zet de boeken die je gaat lezen op 'Wil ik lezen' zetten voor je nieuwe Challenge. 

Het standaard leesdoel staat op 12, naar de 12 grote thema's waarmee we je in 2019 gaan inspireren. Maar jij kunt dat aantal wijzigen in het leesdoel dat het beste bij jou past. Is dat 5 boeken? Geweldig! Is dat 50 boeken? Fantastisch! 

Bekijk de 12 thema's: januari - juni, juli - december

Zegt het voort!

Het leukste is om met al je vrienden en vriendinnen de Hebban Reading Challenge aan te gaan. Zo help je elkaar tijd te vinden en wie weet organiseer je elke maand wel een stille leesclub (afspreken in een café en dan allemaal een uur lekker je eigen boek lezen!). Deel je eigen Hebban Reading Challenge op social media met hashtag #hebbanreadingchallenge.

Tip 1: je kunt zowel Engelstalige als Nederlandstalige boeken aanvinken voor je Challenge. Staat het boek dat jij gelezen hebt niet op Hebban? Dan kun je het hier toevoegen.

Tip 2: een extra uitdaging voor veellezers, de Hebban Reading Challenge XXL Checklist!

De Challenge in de Hebban Boekenapp

Ook in de Hebban Boekenapp kun je je Challenge bijhouden. Je moet wel even op de website van Hebban de Challenge starten en je leesdoel ingeven, maar dan kun je in de app aangeven welke boeken je hebt gelezen voor de Challenge. Dat doe je via de 'Beoordeel nu'-button.

Heb je een boek gelezen voor de Challenge? Zoek het boek op via de zoekbalk (of de scanner in de Hebban Boekenapp), zet hem op 'Gelezen' en vink de Reading Challenge 2019 aan. Dan schuift je voortgangsbalk een stukje op.

Inloggen op site en app: Je gebruikt hetzelfde account voor de site en de app. Je logt dus op dezelfde manier in. Lees de Boekenapp FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen. 

Reacties op: Reading Challenge 2019