Leesclubs

Hebban organiseert jaarlijks ca. 150 online leesclubs. Je kunt je hiervoor gratis inschrijven. Als je wordt ingeloot ontvang je het boek of ebook van Hebban, maar je kunt ook altijd aansluiten met een eigen exemplaar.

Meer leesclubs
Zoek leesclubs
Lopende inschrijvingen

Schrijf je in voor de leesclub met de thriller 'Stille dagen'

nog 5 dagen 6 reacties

Stille dagen is de nieuwste thriller van Jeroen Guliker, een spannend verhaal vol onverwachte wendingen die de lezer blijven verrassen. Op Hebban lees je een sneak preview van het boek en kun je je inschrijven voor de leesclub waarin Stille dagen besproken wordt.
Jeroen Guliker (1966) werkte...

Doe direct mee!

Schrijf je in voor de leesclub met 'Zomer van de waarheid' van Nele Neuhaus

nog 5 dagen 3 reacties

Nele Neuhaus is een van de populairste thrillerauteurs van Duitsland. Naast negen succesvolle boeken met in de hoofdrol het duo Bodenstein & Kirchhoff schreef ze ook een romantrilogie over de jonge Sheridan Grant, die op zoek gaat naar haar echte moeder. Schrijf je in voor de leesclub met het...

Doe direct mee!

Schrijf je in voor de debutantenleesclub met 'Het leven noemen'

nog 2 dagen 6 reacties

Aisha Dutrieux debuteert als auteur met haar beklemmende roman 'Het leven noemen', waarin moeder en dochter de strijd aangaan met elkaar en hun verleden. Wat kunnen ze onder ogen zien, en is het mogelijk te ontsnappen? Op Hebban kun je je inschrijven voor de leesclub.
Aisha Dutrieux (1983)...

Doe direct mee!
Gesponsorde boeken