Advertentie

Colofon

De mensen achter Hebban | Hebban Quick Tour | Veelgestelde vragen over Hebban | Promotie op Hebban | Recenseren voor Hebban | Werkzaamheden & storingenMediaroomHebban Widget | De Hebban Boekenapp | De Hebban Luisterboekenapp

Met 400.000 bezoekers per maand is Hebban de grootste en meest actieve lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. 

Hebban.nl is een lezerscommunity én redactionele boekensite ineen. Een professionele redactie verzorgt het dagelijkse boekennieuws over de populairste genres, gidst lezers door het enorme boekenaanbod en organiseert regelmatig winacties en leesclubs. Meer weten? Klik hier voor de quick tour! 

Ik heb een vraag voor de redactie

 

Altijd op de hoogte?

Schrijf je dan in voor een of meer van de Hebban-nieuwsbrieven, waaronder de dagelijkse Hebban lunchupdate, de genre-nieuwsbrieven of de verwacht-nieuwsbrieven.  

Naar de nieuwsbrieven

Redactie-adres(sen)

Voor recensie-exemplaren, aanbiedingsbrochures en persmailings:

Book Communities BV
t.a.v. redactie Hebban
Postbus 3626
1001 AK Amsterdam
Hebban Sciencefiction & Fantasy (en horror)
t.a.v. Debbie van der Zande
Fossemaheerd 152
9737 KK Groningen

Stuur persberichten naar: vandaag (at) hebban.nl

Over het recenseren van boeken

Hebban bespreekt wekelijks 25 tot 40 boeken. Dat zijn er heel veel, maar het is toch slechts het topje van de ijsberg van alle boeken die er verschijnen. De meeste boeken die we bespreken worden door de redactie aangevraagd op basis van ontvangen persberichten en/of aanbiedingsbrochures van uitgevers.

Boeken die we ongevraagd ontvangen, worden beoordeeld door de redactie. Boeken die niet worden geselecteerd voor een Hebban-recensie worden uitgezet in de community voor bijv. een lezersrecensie of blogartikel. Ontvangen boeken worden nooit retour gestuurd. Over het al dan niet bespreken van een boek wordt niet gecommuniceerd.  

Startpagina voor auteurs

Volg de Hebban-redactie op Twitter

Volg Hebban.nl ook op Facebook!