Advertentie

Colofon

Terug naar de startpagina

Hebban.nl werd opgericht in 2014 en groeide in korte tijd uit tot de populairste boekensite en grootste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen met inmiddels bijna 150.000 leden. De site trekt maandelijks meer dan 500.000 bezoekers. Klik hier voor de quick tour! 

Hebban maakt deel uit van Book Communities BV. 

Hebban Crew

Hoofdredacteur

Sander Verheijen

Redactie

Daphne van Rijssel
Lindy de Jong
Soraya Vink
Debbie van der Zande
Martijn Lindeboom

Ik heb een vraag voor de redactie Bezoek ook het Crew-kanaal

Postadres

Voor recensie-exemplaren, aanbiedingsbrochures en persmailings:

Book Communities BV
t.a.v. redactie Hebban
Postbus 3626
1001 AK Amsterdam
Hebban Sciencefiction & Fantasy (en horror)
t.a.v. Debbie van der Zande
Fossemaheerd 152
9737 KK Groningen


Stuur persberichten naar: vandaag (at) hebban.nl

Disclaimer foto- en beeldmateriaal

De redactie van Hebban maakt bij redactionele artikelen voornamelijk gebruik van rechtenvrij beeldmateriaal en/of beelden beschikbaar gesteld door uitgeverijen. De uitgever verklaart en waarborgt zonder voorbehoud of beperking dat het fotomateriaal dat hij in het kader van de actie, artikel of auteursprofiel op Hebban.nl aanlevert tot het publieke domein behoort dan wel dat hij alle intellectuele rechten die daaraan kleven (auteursrecht, portretrecht, e.d.) heeft geregeld met de auteur, fotograaf of andere rechthebbenden, door overdracht, licentie, betaling van het geldende tarief of op enige andere wijze.

Waar we redactioneel gebruik maken van beeldmateriaal van derden hebben wij getracht te achterhalen bij wie de rechten liggen volgens de wettelijke bepalingen. Desondanks kan het voorkomen dat beeldmateriaal niet voor publiek gebruik is vrijgegeven. Uiteraard zullen wij op verzoek zo snel mogelijk informatie en beeldmateriaal verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan. Neem hiervoor contact op met de redactie van Hebban.nl.

Over het recenseren van boeken

Hebban bespreekt wekelijks 25 tot 40 boeken. Dat zijn er heel veel, maar het is toch slechts het topje van de ijsberg van alle boeken die er verschijnen. De meeste boeken die we bespreken worden door de redactie aangevraagd op basis van ontvangen persberichten en/of aanbiedingsbrochures van uitgevers.

Boeken die we ongevraagd ontvangen, worden beoordeeld door de redactie. Boeken die niet worden geselecteerd voor een Hebban-recensie worden uitgezet in de community voor bijv. een lezersrecensie of blogartikel. Ontvangen boeken worden nooit retour gestuurd. Over het al dan niet bespreken van een boek wordt niet gecommuniceerd.  

Startpagina voor auteurs

Altijd op de hoogte?

Schrijf je dan in voor een of meer van de Hebban-nieuwsbrieven, waaronder de dagelijkse Hebban lunchupdate, de genrenieuwsbrieven of de verwacht-nieuwsbrieven.  

Naar de nieuwsbrieven