Advertentie

Colofon

De mensen achter Hebban | Hebban Quick Tour | Veelgestelde vragen over Hebban | Promotie op Hebban | Recenseren voor Hebban | Werkzaamheden & storingenMediaroom

 

Met 300.000 bezoekers per maand is Hebban de grootste en meest actieve lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen. 

Hebban.nl is een lezerscommunity én redactionele boekensite ineen. Een professionele redactie verzorgt het dagelijkse boekennieuws over de populairste genres, gidst lezers door het enorme boekenaanbod en organiseert regelmatig winacties en leesclubs. 

 

Altijd op de hoogte?

Schrijf je dan in voor de Hebban lunchupdate. Elke dag rond 12 uur verzamelen we alle artikelen en het laatste nieuws in een e-mailupdate en sturen we - als je dat wilt - naar je toe. Zo zie je in één oogopslag alle (nieuwste) redactionele content op Hebban.

Zie ook: Hebban verstuurt ebook prijsalerts

 

 

Redactie-adres(sen)

Voor recensie-exemplaren, aanbiedingsbrochures en persmailings:

Book Communities BV
t.a.v. redactie Hebban
Postbus 3626, 1001 AK Amsterdam
Hebban Sciencefiction & Fantasy (en horror)
t.a.v. Debbie van der Zande
Fossemaheerd 152, 9737 KK Groningen

Stuur persberichten naar: vandaag (at) hebban.nl

De meeste boeken die we bespreken worden door de redactie aangevraagd (dus zorg dat we op de hoogte zijn van wat je publiceert door middel van persberichten of brochures!). Boeken kunnen ook ongevraagd met een recensieverzoek naar de redactie worden gestuurd. Hoewel we het merendeel van de ontvangen boeken door onze recensenten laten beoordelen, kunnen we niet garanderen dat alle boeken ook daadwerkelijk een officiële Hebban-recensie krijgen. Boeken die niet worden geselecteerd voor een Hebban-recensie worden uitgezet in de community voor bijv. een lezersrecensie of blogartikel. Ontvangen boeken worden nooit retour gestuurd. Over het al dan niet bespreken van een boek wordt niet gecommuniceerd. 

Volg de Hebban-redactie op Twitter

Volg Hebban.nl ook op Facebook!