Nieuwsbrieven

Welkom op Hebban! Je wilt graag gebruikmaken van de nieuwsbriefopties van Hebban. Om je goed van dienst te kunnen zijn, is een Hebbanaccount nodig. Je belandt nu in de registratieflow, waarmee je je profiel verder kunt invullen. Wil je liever niet alles invullen, dan kun je deze stappen ook overslaan en later (grotendeels) via je profielinstellingen invullen. Jij bepaalt zelf hoe en of je zichtbaar bent op Hebban voor anderen en je hebt het mailverkeer volledig zelf in de hand. Stel het nu in zoals je wilt. Wijzigen is op elk later moment weer mogelijk via je persoonlijke profielinstellingen.

We wensen je veel plezier op Hebban!

Maak een account en schrijf je in voor de nieuwsbrieven

Bekijk de Hebban Quick Tour

Dit zijn de Hebban Nieuwsbrieven

Hebban Lunchupdate

Elke dag rond 12:30 uur verzamelen we alle artikelen en het laatste nieuws in de Hebban vandaag lunchupdate. Zo mis je niks en ontvang je de meeste recente artikelen, de nieuwste recensies en een overzicht van trending boeken direct in je mailbox. Bijna elke dag trakteren we je op een nieuwe giveaway!

Hebban genrenieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, verwachte nieuwe boeken en de leukste acties in je favoriete genre(s), meld je dan aan voor een of meer Hebban genrenieuwsbrieven. Deze worden maximaal 1x per week verzonden.

  • Hebban Literatuur & Roman nieuwsbrief
  • Hebban Spanning nieuwsbrief
  • Non-Fictie nieuwsbrief
  • Young Adult nieuwsbrief

Premium nieuwsbrieven

Speciaal voor geregistreerde gebruikers heeft Hebban nog een aantal op maat samengestelde nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven kun je in je persoonlijke profiel aan- en uitzetten.

Ebook Alerts: Hebban scant dagelijks de belangrijkste ebookaanbieders en kijkt naar je 'Wil ik lezen'-boekenplank. Je ontvangt een alert wanneer een van deze boeken in prijs is verlaagd.

Persoonlijke aanbevelingen: de wekelijkse Mijn Hebban nieuwsbrief bevat boekentips gebaseerd op jouw boekenplanken.

Verwacht alerts: De ‘Deze week’ nieuwsbrief bevat een overzicht van de belangrijkste verschijningen per genre en wordt elke maandag verzonden voor de categorieën Literatuur & Romans, Spanning & Thrillers, Feelgood, Fantasy & SF, Young Adult, Non-Fictie, Culinair en Junior.

Reading Challenge: maak je Hebban Reading Challenge extra leuk! Ontvang leesinspiratie in mailbox of doe mee met exclusieve acties voor challenge-deelnemers.

Andere nieuwsbrieven

  • Ebook nieuwsbrief
  • Leesclub nieuwsbrief
  • Luisterboeken nieuwsbrief