Registreren


Registreer met Facebook

Of gebruik je E-mailadres

Stuur mij de dagelijkse lunchupdate 

Organiseer je boeken

Mijn Hebban is er voor jou. Naast de handige persoonlijke startpagina, verzamel en beheer je hier alle boeken die je nog wilt lezen en al gelezen hebt. Hier vind je ook leestips van lezers die je volgt en de Hebban aanbevelingen.

De beste boekenlijsten

De Hebban listmania brengt je op onverwachte leesideeën! De redactie van Hebban stelt met enige regelmaat de leukste boekenlijsten samen. Maar laat je ook op ideeën brengen door de Hebban Top 100 Allertijden en de populairste boeken van dit moment!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor je dagelijkse boekenvitaminen: de Hebban Lunchupdate, of een van de wekelijkse genrenieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete schrijvers, verwachte boeken en de beste giveaways!

E-book voordeel

E-books prijzig? Ja, als je niet weet waar de aanbiedingen zijn betaal je zo de hoofdprijs. Hebban scant dagelijks de belangrijkste ebookaanbieders en kijkt naar je 'Wil ik lezen'-boekenplank. Je ontvangt een alert wanneer een van deze boeken in prijs is verlaagd.

Samen lezen is leuk

Op Hebban starten er elke week wel een aantal leesclubs in allerlei categorieën. Schrijf je in en bespreek de mooiste, leukste en spannendste boeken met andere lezers. Vaak is de auteur zelf ook van de partij om jouw vragen persoonlijk te beantwoorden.

Reading Challenge

Ga de uitdaging met jezelf aan door een leesdoel voor een jaar vast te stellen. Laat je inspireren door de landenchallenge (Lees de wereld rond in 2017!) of een van de vele minichallenges en inspireer anderen met jouw persoonlijke Hebban Reading Challenge.