Advertentie

Hebban Quick Tour

Terug naar de startpagina

Organiseer je boeken

Mijn Hebban is er voor jou. Naast de handige persoonlijke startpagina, verzamel en beheer je hier alle boeken die je nog wilt lezen en al gelezen hebt. Hier vind je ook leestips van lezers die je volgt en de Hebban aanbevelingen.

De beste boekenlijsten

De Hebban listmania brengt je op onverwachte leesideeën! De redactie van Hebban stelt met enige regelmaat de leukste boekenlijsten samen. Maar laat je ook op ideeën brengen door de Hebban Top 100 Allertijden en de populairste boeken van dit moment!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor je dagelijkse boekenvitaminen: de Hebban Lunchupdate, of een van de wekelijkse genrenieuwsbrieven. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete schrijvers, verwachte boeken en de beste giveaways!

E-book voordeel

E-books prijzig? Ja, als je niet weet waar de aanbiedingen zijn betaal je zo de hoofdprijs. Hebban scant dagelijks de belangrijkste ebookaanbieders en kijkt naar je 'Wil ik lezen'-boekenplank. Je ontvangt een alert wanneer een van deze boeken in prijs is verlaagd.

Samen lezen is leuk

Op Hebban starten er elke week wel een aantal leesclubs in allerlei categorieën. Schrijf je in en bespreek de mooiste, leukste en spannendste boeken met andere lezers. Vaak is de auteur zelf ook van de partij om jouw vragen persoonlijk te beantwoorden.

Reading Challenge

Lees meer (en betere) boeken met de Hebban Reading Challenge. Stel je leesdoel voor 2018 vast en laat je inspireren door de vijftig tipcategorieën die we hebben samengesteld. 

De Hebban Boekenapp

De Hebban Boekenapp is het perfecte verlengstuk voor Hebban als je onderweg bent. Met onze nieuwe app heb je namelijk altijd je Hebban boekenplanken binnen handbereik. De Hebban Boekenapp is beschikbaar voor Apple iPhone (iOS) en de meeste Android smartphones.

 

Word lid van de grootste en leukste lezerscommunity van Nederland en Vlaanderen.

  • Doe mee aan de Hebban Reading Challenge
  • Schrijf je in voor leesclubs
  • Beheer de boeken die je nog wilt lezen en al gelezen hebt
  • Volg je favoriete schrijvers en blijf op de hoogte
  • Beoordeel boeken en schrijf recensies


Maak nu een gratis account aan