Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De populairste boekensite van Nederland en Vlaanderen is er ook op je smartphone. Vind razendsnel recensies van boeken met de barcodescanner en beheer de boeken die je hebt gelezen, in bezit hebt en nog wilt lezen of maak eigen boekenplanken aan. Doe mee met de Hebban Reading Challenge voor nog meer leesplezier. Blader door de verwachtlijsten, lees dagelijks boekennieuws in Newsroom en laat je inspireren door de Hebban-redactie.

Met de app heb je altijd Hebban bij je!

Check snel wat je mede-lezers van een boek vinden. Hebban telt op dit moment 155.000+ recensies en bijna twee miljoen lezerswaarderingen. En iedere dag komen er zo'n 1.500 waarderingen bij!

Veelgestelde vragen

Je kunt de Hebban Boekenapp ook gebruiken zonder Hebban-account, maar mét is veel handiger! Log in of maak een gratis account aan en zet de boeken die je wilt lezen op je persoonlijke boekenplank. Waardeer de boeken die je las met sterren. Zo help je andere lezers weer met het vinden van nieuwe favoriete boeken.

Naar de Apple App Store Naar de Google Play Store

Features

Met de Hebban Boekenapp kun je:

  • je persoonlijke boekenplanken ook op je telefoon beheren
  • snel boeken en recensies vinden met de barcodescanner
  • bladeren door verwachte boeken en de populairste boeken van dit moment
  • het laatste boekennieuws in Newsroom lezen en reageren op nieuwsberichten
  • meedoen aan de Hebban Reading Challenge
  • boeken beoordelen en recensies schrijven
  • eigen boekenplanken maken en beheren

Er komt een nieuwe Hebban App!

De Hebban App helpt jou om meer én leuker te lezen en is sinds de lancering een van de best beoordeelde boekenapps in de Apple App Store en Google Play Store. Heel binnenkort verschijnt de nieuwe Hebban App. Hij vervangt automatisch de huidige Hebban App. Met de nieuwe app kun je je Hebban Reading Challenge nog beter bijhouden, maar je kunt ook eigen leesdoelen bepalen (bijvoorbeeld een aantal bladzijden of leesminuten per dag lezen). Naast je persoonlijke leesdoelen kun je met de nieuwe Hebban App ook een eigen challenge organiseren met vrienden, familie, collega's of met je eigen leesclub. Zo kun je elkaar uitdagen hetzelfde boek te lezen of juist een aantal boeken naar eigen keuze.