Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Hebban vandaag

Nieuws /

Hebban presenteert persoonlijke boekentipper in samenwerking met 160 Openbare Bibliotheken

PERSBERICHT | Hebban.nl presenteert in samenwerking met de Openbare Bibliotheek en Stichting CPNB de Spannende Zaken Bibliotheektipper. Lezers kunnen tijdens de Maand van het Spannende Boek via www.hebban.nl/spannendezaken op basis van drie favoriete thrillers een boekenadvies op maat aanvragen bij een bibliotheek in de buurt. Een medewerker van de betreffende bibliotheek verzorgt binnen 48 uur een passende aanbeveling. De bibliotheektipper wordt op 29 mei a.s. geopend.

 

Hoe werkt de bibliotheektipper?

Tot en met 30 juni 2015 kunnen lezers via de actiepagina op Hebban een lijstje van drie favoriete misdaadboeken samenstellen. Op basis van de postcode van de lezer wordt de dichtstbijzijnde (deelnemende) bibliotheek geselecteerd. Wanneer de lezer de aanvraag verzendt, ontvangt de geselecteerde bibliotheek een bericht per e-mail. De bibliotheekmedewerker stelt via een speciale link een persoonlijke boekentip samen, aangevuld met een toelichting en waar nodig extra informatie. De boekentip wordt via Hebban.nl teruggezonden naar de lezer, die het boek direct op zijn of haar digitale ‘Wil ik lezen’-boekenplank kan plaatsen, maar ook kan delen via Facebook en Twitter.

De Spannende Zaken bibliotheektipper werd door Hebban in nauwe samenwerking met de Stichting CPNB ontwikkeld. Een overzicht van alle deelnemende bibliotheken vind je hier.

 

Je volgende favoriete boek ontdek je op Hebban

Deze nieuwste feature op Hebban.nl valt samen met de automatische aanbevelingen die volgende week worden gelanceerd. Op basis van tienduizenden recensies, expertbeoordelingen en lezerswaarderingen kan Hebban - in combinatie met het leesgedrag van de lezer – haar gebruikers regelmatig voorzien van op maat samengestelde leestips. Deze worden op een speciale boekenplank in de persoonlijke ‘Mijn Hebban’-omgeving verzameld en via een op maat samengestelde nieuwsbrief verzonden.

Binnenkort wordt Hebban ook uitgebreid met een notificatiedienst voor ebookprijsverlagingen en een alertfunctie voor nieuwe titels van favoriete auteurs.

 

Over Hebban
Met 150.000+ lezerswaarderingen, meer dan 30.000 recensies en vele duizenden actieve lezers is Hebban in nog geen jaar tijd uitgegroeid tot de grootste en populairste boekencommunity van Nederland en Vlaanderen. Hebban.nl werd op 29 mei 2014 geopend door Tess Gerritsen. Thrillersite Crimezone maakt sindsdien deel uit van het redactionele Hebban-concept en daarmee is Hebban.nl direct ook de belangrijkste website voor thrillerfans. In het eerste jaar werd Hebban.nl meer dan 1,5 miljoen keer bezocht.

Juni – Maand van het Spannende Boek
Tijdens Juni – Maand van het Spannende Boek staat ditmaal niet de dader centraal maar de misdaadbestrijder: de politie. In de misdaadliteratuur speelt de rechercheur een essentiële rol, zozeer zelfs dat politiemannen als De Cock, Maigret, Martin Beck, Wallander, Morse en Thomas Lynley deel uitmaken van ons collectieve geheugen, al of niet gestimuleerd door boekverfilmingen. Deze politiemannen zijn gedreven, cynisch, nors, eigenwijs en vaak alleenstaand. Daarin doen hun vrouwelijke collega’s als Barbara Havers en Sarah Lund niet voor hen onder. Het politiekorps brengt soms zelf misdaadschrijvers voort zoals Appie Baantjer, Simon de Waal, Joop van Riessen, Carina van Leeuwen en niet te vergeten Janwillem van de Wetering (het 8ste boek uit de serie Grijpstra en De Gier was in 1980 het Boekenweekgeschenk).

De Nederlandse bestsellerauteur Marion Pauw heeft het geschenkboek Grijs gebied voor Juni - Maand van het Spannende Boek 2015 geschreven. In deze maand krijgen klanten het boek cadeau van de boekhandelaar bij besteding van ten minste € 12,50 aan Nederlandstalige boeken. Vorig jaar was de Amerikaanse thrillerauteur Tess Gerritsen de auteur van Maand van het Spannende Boek. Zij schreef het geschenkboek Incendio.Over de auteur

Sander (Hebban Crew)

1121 volgers
503 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Hebban presenteert persoonlijke boekentipper in samenwerking met 160 Openbare Bibliotheken

 

Gerelateerd


Gesponsorde boeken