Advertentie
Op het oog
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 2 1 0

Op het oog

2

Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans Lijsten 1   Topics 0
Op het oog is een heerlijke roman over de jongvolwassen Kate die met haar even nai?ve als scherpe kijk op de wereld de lotgevallen beschrijft van de geprivilegieerde familie bij wie ze inwoont; de verboden liefdes, pijnlijke relaties en de eindeloos intrigerende woonplaats Parijs.

Kate is negentien en net afgestudeerd. Het is tijd om haar vleugels uit te slaan en ze vertrekt naar Parijs waar ze een felbegeerd baantje vindt bij Lydia Schell, een wereldberoemde Amerikaanse fotografe. Kate is verrukt over het flamboyante leven van de fotografe en haar familieleden en ze raakt nauw betrokken bij hun levens. Lydia blijkt een gecompliceerde en tirannieke vrouw die enkel oog heeft voor de spotlights; haar echtgenoot Clarence daarentegen weet als universitair docent zijn onderzoek naar mode in de negentiende eeuw maar niet af te ronden en zoekt zijn geluk bij een aantrekkelijke studente. Kate, die hij deelgenoot maakt van zijn overspel, is inmiddels zelf tot over haar oren verliefd op Olivier, de aanstaande van Lydia's dochter Portia.
+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Vertaald door
Harmien Robroch
Uitgeverij
Artemis & Co
Eerste editie
12 juli 2012
Laatste editie
12 juli 2012
ISBN
9789047202318 , 9789047203315


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Op het oog

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken