Drakentovenaar
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 9 4 16 3 18 2 1 1 0

Drakentovenaar

44

Gelezen 46 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 44 Favoriet 2 Recensies 3
Fantasy & SF Artikelen 2 Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

In een wereld zo heet dat leven enkel diep in de bergen mogelijk is, zitten mensen en tovenaars al zevenhonderd jaar lang opgesloten in een gigantische grottenstad. In deze smeltpot groeit de jonge Var op als zoon van een rebellenleider. Zijn hele leven werkt hij toe naar één doel: de tovenaarsprinses ontvoeren uit haar kasteel en zo de koninklijke familie onder druk zetten om de Grote Muur te doen vallen en de weg naar het koele noorden te openen.
Maar Var en zijn mannen hebben niet gerekend op de Buigmoeder, een wezen dat gevoelens kan vervormen. Al snel weet niemand meer wat echt of nep is. Verzetsstrijders veranderen in gehoorzame schapen, relaties worden onder druk gezet en het duurt niet lang of Var ziet langzaamaan zijn plan in duigen vallen.

De Vlaamse An Janssens (1983) won in 2013 met haar verhaal Drakenkoningin de eerste Luitingh Fantasy & MagicTales Schrijfwedstrijd. Dit boek, Drakentovenaar, is het vervolg op dat verhaal. Naast haar werk als business analist in de IT toert An graag op de motor door vreemde landen om inspiratie op te doen voor nieuwe verhalen.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Serie
Draken-trilogie (2)
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
Eerste editie
09 oktober 2014
Laatste editie
08 oktober 2014
ISBN
9789024564743 , 9789024564750 , 9789024580019
Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Keuze van de redactie
Nienke Pool Auteur

Drakentovenaar, een herhaling van zetten

door: Nienke Pool 1 like

Drakentovenaar is het tweede deel van de trilogie van de Vlaamse schrijfster An Janssens en vormt het vervolg op Drakenkoningin. Omdat binnenkort het afsluitende deel Drakenvuur verschijnt, is het hoog tijd dat wij afdalen naar het snikhete Zuiden waar tovenaars, draken en Buigmoeders strijden...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Drakentovenaar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken