Advertentie

Vegarabia

5

Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 1 Recensies 1
Culinair Artikelen 3 Lijsten 2   Topics 0
Vegarabia is hét nieuwste kookboek van het duo Greg en Lucy Malouf, inmiddels al jaren bekend als de experts van de moderne keuken van het Midden-Oosten. Met Vegarabia laten zij zien dat deze keuken, met al z'n specerijen en kruiden, zich prima leent voor louter vegetarische recepten: een waar feest op het bord.
De rijkdom van de Midden-Oosterse vegetarische keuken zie je terug in gerechten als langzaam gegaarde aubergines met een saffraan-limoencrème of borlottibonen met tomaat en een granaatappel- dressing. Van ontbijt tot en met dessert kook je verrukkelijk vegetarisch. Bovendien geeft Vegarabia praktische menuplanners: voortaan draai je je hand niet meer om voor een vegetarisch barbecuefestijn, een uitgebreide zondagslunch, een overvloedig en feestelijk vijfgangen-diner of diverse snacks bij een cocktailparty. Kortom, Vegarabia mag op de kook- boekenplank van de liefhebber van de Midden- Oosterse keuken niet ontbreken.
+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
272
Uitgeverij
Good Cook Publishing
Eerste editie
03 augustus 2015
Laatste editie
06 augustus 2015
ISBN
9789461431240


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Creaties bieden inspiratie voor keuken van Midden-Oosten

door: Fabulous Food Fan 2 reacties 1 like

Greg Malouf heeft een Libanese achtergrond. Samen met zijn voormalige partner Lucy Malouf heeft hij al diverse prachtige kookboeken gemaakt zoals Saha, over de Libanese keuken, Turquoise over de Turkse keuken en Saraban over de Iraanse keuken

Hun laatste project is Vegarabia, een schitterend...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Vegarabia

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken