Advertentie

Thailand, het kookboek

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair Artikelen 2 Lijsten 2   Topics 0

De complete kookbijbel over de Thaise keuken

Thailand, het kookboek vertaalt de sfeer van The land of the Smile in een prachtig uitgevoerd boek vol met klassieke gerechten, achtergrondinformatie over de keuken van de regio’s en de mooiste foto’s. De Thaise keuken is wereldberoemd door haar uitgebalanceerde blend van verschillende smaken: heet, zoet, zuur en zout. Thailand, het kookboek is de ultieme gids om deze gewaardeerde keuken te ontdekken. Het boek bevat 500 recepten, van simpele snacks en drankjes tot curry’s, roerbakgerechten en desserts. De klassiekers als phat thai en massaman curry komen aan bod, maar ook minder bekende gerechten zoals pandan pudding. Allemaal authentieke gerechten uit dit levendige en diverse land. De foto’s geven een prachtig inzicht in de Thaise foodcultuur.

+


Genre
Culinair
Aantal pagina’s
528
Uitgeverij
Van Dishoeck
Eerste editie
10 augustus 2015
Laatste editie
10 augustus 2015
ISBN
9789000346431


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Thailand en de Thaise keuken op hun allermooist

door: Jeanette 2 likes

Over Jean-Pierre Gabriel is niet zo heel veel te vertellen. Hij is een gepassioneerd fotograaf en zijn passies zijn tuinen, architectuur en gastronomie en dan met name de Zuid-Aziatische keuken. Die drie passies vinden we terug in zijn boeken. Hij schreef eerder boeken over de mooiste interieurs...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Thailand, het kookboek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken